DIREKTORU GRANDA UKRALI SU SATOVE VREDNE 100.000 EVRA: A sad je Saša Popović kupio novi RUČNI SAT i zavrtiće vam se u glavi od cifre
Foto: Printscreen/TV Prva

VOLI LUKSUZ

DIREKTORU GRANDA UKRALI SU SATOVE VREDNE 100.000 EVRA: A sad je Saša Popović kupio novi RUČNI SAT i zavrtiće vam se u glavi od cifre

Stars -

Saša Popović važi za jednog od najmoćnijih ljudi u domaćem šou biznisu.

Pozicija direktora "Grand" produkcije i glavnog čoveka koji stoji iza jednog od najgledanijih TV formata osigurala mu je ovu poziciju, a uspehe koje niže on sam, a zatim i pevači koje uzima pod svoje okrilje u "Zvezdama Granda" samo je iz godine u godinu potvrđuju.

foto: Dragana Udovičić

Otuda i ne čudi što Popović voli povremeno da se časti luksuznim stvarima, Saša je potrošio pravo malo bogatstvo na prestižan sat koji nosi na ruci.

Spomenuti komad nakita koji nosi na ruci iznosi vrtoglavih 40.000 evra.

Podsetimo, u martu ove godine opljačkana je porodičnu kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i za to je osumnjičen Vojislav Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže. Popović i njegova supruga Suzana svedočili su početkom septembra povodom sumnji da je Stojčić iz njihove kuće odneo nakit i satove vredne oko 100.000 evra.

kurir.rs/Skandal/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track