VOLJENKA UBEĐENA DA ĆE SMUVATI DUPLO MLAĐEG MUŠKARCA: Bacila je oko na NJEGA, a već su je ŽESTOKO OSUDILI!
Foto: Printscreen/Happy

NIJE SE STIDELA

VOLJENKA UBEĐENA DA ĆE SMUVATI DUPLO MLAĐEG MUŠKARCA: Bacila je oko na NJEGA, a već su je ŽESTOKO OSUDILI!

Rijaliti -

Voljenka Ilić je bila je u kratkoj vezi sa Milijem, a potom je otkrila da je seks sa njim imala isključivo iz zahvalnosti. Sada je ona priznala da joj se svideo jedan učesnik, ali to nije prijalo drugima u vili.

Nakon izjave Voljenke da joj se sviđa učesnik Elvin Kadrić, koji je duplo mlađi od nje, uspela je da šokira mnoge, pogotovo jer Ilićeva nije pokazivala nikakve vibracije koje bi ukazale na to da su se rodile simpatije.

foto: Happy screenshot

U razgovoru sa Dinom Galorini, Voljenka je istakla da je sigurna u sebe i da samim tim zna da bi osvojila Elvina, ukoliko bi htela.

"Naravno da mogu da ga zavedem, ali ne želim to sada da radim. Prija mi, ali me ne uzbuđuje. Sa njim bih uplovila u mirnu luku, jer je on kao anđeo", rekla je ona.

Dina je navela da se Ilićeva nije dovoljno opustila, jer se plaši osude naroda.

"Mene je moja majka tako vaspitala. Ne volim kada me osuđuju. Pa sinoć je Izabela rekla da sam je jako razočarala kada sam rekla da gajim simpatije prema Kadri ", izjavila je.

"Ne razumem zašto bi se ona razočarala u tebe, ona ti nije ni majka ni otac, već neko sa kim se družiš u rijalitiju", zaključuje Dina.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track