ON NIJE UMRO AKO IMA OZBILJNU VEZU: Davidova majka zgrožena Aleksandrinim ponašanjem, a evo da li između njenog sina i Lune ima EMOCIJA!
Foto: Printscreen

REKLA ŠTA MISLI

ON NIJE UMRO AKO IMA OZBILJNU VEZU: Davidova majka zgrožena Aleksandrinim ponašanjem, a evo da li između njenog sina i Lune ima EMOCIJA!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević su u rijaliti ušli kao srećno zaljubljeni par, ali situacija se tokom poslednjih nekoliko dana promenila. To je prokomentarisala i Davidova majka Biljana.

Subotićeva je često imala zamerke na račun ponašanja svog dečka za koga kaže da joj ne pruža dovoljno pažnje i da se oseća zapostavljenom. Sada prebacuje Davidu što svoje vreme provodi u društvu drugih devojaka kojima se poverava, a najviše joj smeta blizak odnos sa Lunom Đogani.

foto: Printscreen

Biljana Dragojević je zgrožena ponašanjem svoje snajke.

"Ona je malo više impulsivna, skače i gde treba i gde ne treba. Ne dopada mi se ta njena vrsta histerije. Ja sam iskreno bila ljuta, prosto mi nije ličilo na nju da ona tako reaguje. Ipak su njih dvoje dosta dugo zajedno, i zna kako on reaguje. Pomislila sam "ako je to gluma, onda okej", a ako je to stvarno ona, ja ne mogu da razumem takvo ponašanje", objasnila je Davidova mama Biljana.

Davidova mama je otkrila i šta zamera Aleksandri i kako se oseća povodom toga što Subotićeva neretko vrši pritisak na njenog naslednika.

foto: Printscreen You tube

"Volela bih jako da imam jedan poziv. Tada bih joj rekla da spusti malo loptu, da ne skače na njega, jer on dečko stvarno ništa ne radi. Da ona oseti poglede između njega i Lune, ona bi i te kako skočila, ona ne bi sigurno ćutala. Ona ne bi dozvolila da postoje bilo kakve iskre između Davida i Lune, ali je ipak otišla kod njih u izolaciju da ih malo špijunira. To je prevelika doza ljubomore, neka vrsta posesivnosti, iako se ona brani da nije tako. Nije uopšte lepo što stalno vrišti i ciči. Kad god on ustane, ona ga preklopi, ispred njega seda na sto, da se on ne vidi kada hoće nešto da kaže. To mene izluđuje. Koliko god da je to rijaliti, to nije lepo, ipak je on njen partner. Nabija mu stalno pritisak. On nije taj koji će da lupi šakom o sto. Hoće, ali napolju kada pukne", rekla je mama Biljana, a onda nastavila:

"Mislim da mu je Luna drugarica. Mislim da mu je slatka i zgodna, šta znam, ali ne mislim da mu se sviđa. Ona je nešto slično i prošla, to je i sama rekla. Kao što Aleksandra guši Davida, tako je i ona Slobu, ispostavilo se da to nije dobro. Prija mu da popriča sa njom, ali ne mislim da ima nekih emocija. To što pišu fanovi "sad je pogledao, namignuo", to je meni smešno. Bože moj, živ je dečko, pa i ako pogleda, zgodna devojka, ali ne mislim da tu ima nešto. Ako ima ozbiljnu vezu ne znači da je umro."

foto: Pritnscreen Pink

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track