OBOJE SU U BRAKU ŠVRLJALI I IMALI LJUBAVNIKE: Pevačica ima 19 GODINA STARIJEG MUŽA, prošlost im je BAŠ BURNA, a sad u rijalitiju flertuje sa NJIM (FOTO)
Foto: Printscreen

HAOS

OBOJE SU U BRAKU ŠVRLJALI I IMALI LJUBAVNIKE: Pevačica ima 19 GODINA STARIJEG MUŽA, prošlost im je BAŠ BURNA, a sad u rijalitiju flertuje sa NJIM (FOTO)

Rijaliti -

Model i pevačica Dragana Mitar izazvala je pažnju javnosti svojim ulaskom u "Zadrugu 2" i detaljima iz burnog ljubavnog života.

Nekadašnja članica grupe "Models", koja se bavila i modelingom te slikala za brojne časopise, Dragana Mitar, pri ulasku u "Zadrugu 2" otkrila je da je udata i majka četvorogodišnjeg sina, kao i da je suprug podržava da u rijalitiju flertuje pred kamerama.

Međutim, nakon toga su u javnost dospele nove informacije o njenom braku sa 19 i po godina starijim suprugom, Sinišom Dragutinovićem. Naime, Jovana Tomić Matora optužila je Draganu da je imala ljubavnika, a ona je zatim odlučila da ispriča celu istinu. Dragana, koja je sedam godina u braku sa Sinišom, priznala je da su jedno vreme bili razdvojeni i da su tada oboje imali druge partnere.

- U svakom braku ima i trzavica i padova. Posle pet godina naše veze došlo je do nekih nesuglasica, pa smo se razdvojili na nekoliko meseci. Nismo se papirološki razvodili, ali smo rešili da stavimo tačku. Ni on nije bio cvećka, a ni ja. Hteli smo da se razvedemo, ali u tom nekom periodu on je imao nekog u privatnom životu, a i ja. Posle nekoliko meseci smo shvatili da smo zapali u neku kriznu situaciju gde smo stavili tačku i rešili smo da braku damo još jednu šansu. Između nas je razlika 19 i po godina. Nikakvu instituciju braka nismo narušili. Šta je on radio ne zalazim isto kao ni on. Iskreno, nemamo više nikakvih problema - ispričala je ona.

Kurir.rs/Blic/foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track