Najnovije vesti

SVE TAJNE BRAKA DRAGANE MITAR! ODALA JE MODELSICA: Bila joj i na svadbi, a evo šta kaže na Matorine OPTUŽBE!
Foto: Printscreen Pink

GNUŠA SE

SVE TAJNE BRAKA DRAGANE MITAR! ODALA JE MODELSICA: Bila joj i na svadbi, a evo šta kaže na Matorine OPTUŽBE!

Rijaliti

Jovana Tomić Matora šokirala je javnost kada je izjavila da bivša Modelsica "ima švalera, kao i da je sponzoruša", a kako se o braku Dragane Mitar malo zna, zadrugarki je u pomoć priskočila nekadašnja koleginica Dragana Rogojević.

 

foto: Printscreen

"Ja se gnušam cele te priče. Podržavam Draganu i poštujem njeno mišljenje. Mi Matoru ne poznajemo. Ja sam joj dobra drugarica, bile smo u grupi zajedno i veoma dobro se poznajemo. Prvi put čujem to za ljubavnika. Bila sam joj na svadbi, nikad nisam čula ništa loše. Dragana ima jedan veoma skladan brak, poznajem i njenog supruga. On je jedan divan i obrazovan čovek", kaže ona.

 

Atraktivna Dragana na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije sa suprugom, a evo i zašto.

 

"Čujem neke priče i komentare da se pojedini čude što ona ne objavljuje slike sa njim na Instagramu. Pa on je ozbiljan čovek, zašto bi s njim kačila slike na društvenim mrežama. Čovek je ozbiljan, možda neće da se eksponira i to apsolutno razumem. Njen suprug je i profesor na fakultetu, veoma je uspešan. To je potpuno u redu. I ja da sam na njegovom mestu ne bi me bilo nigde. On je čovek bio oženjen, ima dve ćerke iz tog braka, razveo se, nije mu Dragana rasturila brak", ističe nekadašnja Modelsica.

 

foto: Printscreen You Tube

Ona takođe ističe da njena prijateljica živi sasvim normalan život, te da nema nikakvih problema u braku.

 

"Mnogi na osnovu njenog izgleda donose neke zaključke i generalizuju stvari. Dragana živi potpuno normalnim životom. Beograd je mali grad i da to jeste tako i da ona vara svog muža to bi i do njega došlo. On to verovatno ne bi tolerisao. Dragana i on imaju divnog sina i skladan brak, nemaju nijedan problem", zaključila je Dragana Rogojević.

 

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Pink.rs/Foto: Printscreen Pink

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...