Najnovije vesti

ČETIRI NAJVEĆE RIJALITI LJUBAVI U SRBIJI: Oni su se zavoleli pred TV kamerama i ostali ZAJEDNO! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić, Marinko Rokvić

neke od njih su krunisane i brakom

ČETIRI NAJVEĆE RIJALITI LJUBAVI U SRBIJI: Oni su se zavoleli pred TV kamerama i ostali ZAJEDNO! (FOTO)

Rijaliti

Svi su gledali kako se oni upoznaju u rijaliti programu, a niko nije slutio da će ljubav opstati i napolju.

 

Ovo su 4 najveće ljubavi koje ste imali priliku da pratite i na malim ekranima:

 

Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

foto: Dragan Kadić

Pevač Nikola Rokvić i Bojana Barović upoznali su se u rijalitiju „Survajver“ 2010. godine. Oni su proveli mesec dana na jednom ostrvu na Filipinima, gde su započeli svoju vezu koju su kasnije održavali na daljinu jer je novosadska manekenka otišla u Ameriku da radi. Njih dvoje su uspeli da prevaziđu kilometre, pa su brzo započeli zajednički život. Pre dve godine obradovala ih je vest da je Bojana u drugom stanju. To je ubrzalo njihovu odluku da se venčaju i jedno drugom su u tajnosti izgovorili sudbonosno „da“. U avgustu iste godine manekenka se porodila u Los Anđelesu. Na svet je došla ćerka Leona. Bračni par sada čeka drugo dete, i to sina.


Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

foto: Fonet/Nebojša Mandić

Dalila i Dejan Dragojević upoznali su se u „Parovima“. Kako kažu, to je bila ljubav na prvi pogled. Izdržali su sve napade i njihova ljubav je opstala. Venčali su se u septembru prošle godine u opštini Zvezdara u prisustvu kumova i novinara. Roditeljima su javili tek kada su se potpisali u knjigu venčanih. Njemu majka Biljana i očuh Mungos to nisu mogli da oproste. Oni, inače, od prvog dana nisu prihvatili Dalilu, što je Dejana zabolelo. On je odlučio da svojoj porodici okrene leđa, čak i bratu Davidu i sestri, i posveti se svom životu sa suprugom. Jedino je u kontaktu s ocem.


Aleksandra Subotić i David Dragojević


Aleksandra Subotić i David Dragojević su još jedan od malobrojnih rijaliti parova koji su opstali. Oni su sada zajedno u „Zadruzi“, a ljubav su započeli u „Parovima“, gde su se i lažno venčali. Aleksandra je izmislila trudnoću i pobačaj, ali joj David na tome nije zamerio. On se zbog devojke posvađao s rođenim bratom Dejanom, s kojim i danas ne razgovara. Dragojević je prihvatio Subotićkinu ćerku Magdalenu, koju želi da usvoji i koju sada, dok su njih dvoje u rijalitiju, čuva njegova mama Biljana u Veterniku.


Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

 

foto: Ana Paunković

Matora i Sanja su prvi rijaliti lezbo-par u Srbiji. Vezu su započele u prvoj sezoni „Zadruge“ i traju nešto više od godinu dana. Sada su prvi put razdvojene, jer se Matora pridružila zadrugarima i u novoj sezoni. Sanja ju je u tome podržala. Iako su mnogi mislili da od njih dve neće biti ničega, ispalo je da je njihova ljubav prava. Nekadašnja misica je prvi put u vezi s devojkom. Dok nije upoznala Matoru, privlačili su je isključivo muškarci. Obe porodice su prihvatile njihovu ljubav i želju da se ne kriju, već da celom svetu pokažu koliko se vole.

 

foto: Kurir

(Kurir.rs/ Foto: Dragan Kadić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...