strašno!

ZERINA, IMAŠ TUMOR, NE SMEŠ KAP ALKOHOLA DA POPIJEŠ: Bane voli svoju devojku više od sebe, ČUPA KOSU na glavi samo da bi ga poslušala! A ona opet PIJANA! (VIDEO)

Rijaliti -

Bane Čolak napao je svoju devojku Zerinu Hećo zato što je opet uhvatio da pije i zato što mu smeta njeno oblačenje, a ona za obe stvari ne želi da ga sluša. On je totalno poludeo, udarao rukom o sto pokušavajući da joj objasni da pravi greške.

"Nisi spavala celu noć. Ja te ovde čuvam ja ti ovde obraz branim.Vidiš d ami smeta takvo oblačenje, a opet si to uradila. Meni je to ružno. Svaka tri dana se svađamo. 11 kg sam smršao zbog tebe. Lupao sam glavom od zid zbog tebe. Pitaš li se. Ako kažem nemoj da piješ alkohol nemoj, jel imaš tumor. Ja brinem o tebi. Je.i se ako hoćeš, ja se ne brinem zbog toga. Pričaš mi da ti opada kosa. Pa ako ti opada nemoj da piješ, da ti se ne vrati tumor".

foto: Printscreen

"Šta ti ustvari hoćeš od mene. Za bundu si mi opsovao mater. Ti se uopšte nisi promenio. Rekao si mi da me gledaju majka i dete kao da sam ja ovde gola".

"Pitaju me zašto nemam apetit, zašto što gledam Zerinu koja pije viski ovde, pukle su ti oči. Ti ne smeš da popiješ kap alkohola da ne bi dobila tumor ponovo. Zbog tebe me ceo svet mrzi, majka rođena me mrzi. Tvoja majka mi je rekla da ti ne dam da piješ, imaš benigni tumor, debilu jedan".

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track