VELIKI INTERVJU SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ! GOVORILO SE DA JOJ JE BRAK U KRIZI: Pevačica otkrila koliko je uspela u tome da UKROTI muža FUDBALERA! Ali i šta misli o Kristini Kockar! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

NIJE KRILA

VELIKI INTERVJU SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ! GOVORILO SE DA JOJ JE BRAK U KRIZI: Pevačica otkrila koliko je uspela u tome da UKROTI muža FUDBALERA! Ali i šta misli o Kristini Kockar! (FOTO)

Stars -

Pevačica Slavica Ćukteraš kaže da je njen suprug, fudbaler Vladimir Avramov imao burnu prošlost pa je sada porodičan čovek. Ona ističe da se neće seliti sa njim u Englesku ako za tamošnji klub potpiše ugovor.

Kada se nedavno posle duže pauze vratila na muzičku scenu, Slavica Ćukteraš je oduševila fanove, a kako kaže, vratila se jača nego ikad:

- Prezadovoljna sam kada je u pitanju reakcija publike. Nisam očekivala da će tako biti pozitivne i dobre. Uopšte se nisam dvoumila šta treba da snimim. Samo sam htela da budem ona stara, da me narod po tome prepoznaje.

Smatraš li da si se vratila na adekvatan način?

- Apsolutno. Uopšte ne sumnjam u svoju odluku, sebe, u svoj kvalitet. Najlakše je bilo prikloniti se modernom trendu, i to je to. To nije za mene, niti bih ja to nikada uradila. Uradila sam pravu star, a to vidim po reakcijama ljudi, jer su to potajno očekivali od mene i što se nisam priklonila novom trendu. To mene ne zanima.

foto: Printscreen/Instagram

Bila si jedno vreme na vrhuncu karijere, ali si bila temperamentnija u odnosu na Zvezde Granda iz tvoje generacije. Da li te je ta iskrenost koštala u životu?

- Smatram da nemam greške. Da me je koštalo, jeste. Ali uopšte neću to da gledam s neke negativne strane. Tako je moralo da bude. Ne vidim ništa loše u tome. Čovek treba da se menja dok je živ i da uči. Bila sam mlada i to mi je tada pristajalo.

Mnoge rijaliti zvezde su propevale, među njima i Kristina Kockar. Kako komentarišeš njeno bitisanje na javnoj sceni?

- Ona je napravila jako dobar uspeh za kratak period i to ne treba osporavati. Da li se to nekom sviđa ili ne, druga je priča.

foto: Printscreen/YT

Da li se tebi to dopada?

- Pa, ja to poštujem. Ona je morala puno da radi za sve to. Nije ležeći dobila ništa. Svakako je za poštovanje.

Imaš skladan brak, makar je tako predstavljen u medijima. Poznato je da su fudbaleri veliki zavodnici, ima li ljubomore u vašem odnosu?

- Moj Vlada se naživeo pre mene. Tako da ja ne treba da brinem.

Znači, ukrotila si ga?

- Ma nisam. Ja sam ga našla samo u super godinama, kada je proživeo sve i svašta.

A, ti da li si proživela sve i svašta pre njega?

- Aposlutno. Imam jako bogatu karijeru, proputovala sam svet.

foto: Printscreen/TV Pink

Znači nije ljubomoran?

- Nije. Kada je neko profesionalac, nebitno da li je on fudbaler, voditelj, pevač. Radi sa ljudima i zna kako treba sa njima. On ne misli u tom pravcu: ona ide sada da peva, šta će biti. On to smatra poslom, kao i svoj posao. Naučio me je kako treba biti profesionalac.

Priča se da će potpisati ugovor za jedan klub u Engleskoj, znači li to da ćeš opet da se seliš?

- Da, to su neke ponude. Videćemo šta će biti. Ne, neću spakovati kofer i otići. Vratila sam se svom poslu. To treba da završim i da odradim muški.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Blic / Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track