SA COKOM PLANIRA DECU, ALI OVU LJUBAV NE ZABORAVLJA! Lakić prenerazio u velikom intervjuu: Odavno je trebalo da se skrasim!
Foto: Dragana Udovičić

ŠOK

SA COKOM PLANIRA DECU, ALI OVU LJUBAV NE ZABORAVLJA! Lakić prenerazio u velikom intervjuu: Odavno je trebalo da se skrasim!

Rijaliti -

Nikola Lakić iznenadio je brojne fanove izjavom da sa devojkom Aleksandrom Tasić, sa kojom je ljubav započeo u vili "Parova", aktivno planira da se ostvari kao otac. Ipak, prva ljubav zaborava nema.

"Prva ljubav zaborava nema i uvek se sećamo ne samo te prve, već svih ljubavi sa kojima smo proveli lepe trenutke, a ono loše zaboravljamo. Coka je unela dosta vedrine u moj život, stala ispred mene kada je u pitanju njena porodica. Iz dana u dan dokazuje koliko me voli, mlada je i jako lepa što mi još više odgovara. Davno mi je bilo vreme da se skrasim i ostvarim kao otac, ali sada mislim da je to taj trenutak i da je ona prava".

foto: Dragana Udovičić

Jučerašnja svađa sa Jovanom Novakov Šmizlom privukla je veliku pažnju. Da li je do rasprave došlo zbog tvojih komentara na račun Gastoza ili je ipak nešto drugo razlog?

"Svađa između Šmizle i mene nije prva zbog Gastoza. Bilo ih je i prethodne sezone, kada je Jovana prenosila informacije upravo njemu iz spoljnog sveta. Ona ovde nikome nije prijatelj, niti će biti. To pokazuje iz dana u dan.Šta više pričati o ženi čiji je karakter ravana nuli. Devojka nema manire, poštovabnje prema svojim roditeljima, a kamoli nešto drugo. Reči koje je uputila drugima, bljuvotine, pa čak i udarci na račun Jelene, Ivana, a juče i mene, su za svaku osudu. Međutim, oni su se prepoznali, udružili i oformili klan, a ja nikada neću biti deo ekipe uličara".

Cokini roditelji i dalje ne podržavaju vašu ljubav, a tvoja sestra Neda takođe nije za vašu vezu. Da li vam smeta što nemate podršku porodice i da li ćete uprkos tome nastaviti sa vašim planovima za budućnost?

"Siguran sam da će Cokini roditelji prihvatiti našu ljubav kada za to dođe vreme. S obzirom na to da je moj otac došao na roditeljski sastanak nakon tri sezone provedene u parovima i podržao nas, to je dovoljan pokazatelj šta on kao glava porodice ispred svih ostalih članova misli. Seka je u poečtku podržala Coku i mene tako da sam ubeđen da će na kraju sve biti kao iz bajke".

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track