KARAĐORĐE JE PI.KETINA, SPREMAN JE DA PRODA SOPSTVENU DECU: Ljuba o bivšem mužu samo NAJGORE, a onda je poručila ovo Aleksandri! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

NE ŠTEDI NIKOGA

KARAĐORĐE JE PI.KETINA, SPREMAN JE DA PRODA SOPSTVENU DECU: Ljuba o bivšem mužu samo NAJGORE, a onda je poručila ovo Aleksandri! (VIDEO)

Rijaliti -

Veridba Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića napravila je pometnju u rijalitiju, pa dok je Mina sve to sa odobravanjem dočekala, Aleksandra je napravila pravu dramu. Karađorđeva bivša žena imala je surov komentar na celu situaciju.

Ljuba Pantović smatra da su verenici napravili pravi cirkus i ispali "bedni".

foto: Pritnscreen

"To je bio jedan pravi cirkus sa glavnim majmunom na čelu i neidentifikovanom osobom pored njega. Njih dvoje su time što su uradili ispali toliko bedni da ja nemam reči. Ne znam ni kako bi ih komentarisala, ne zaslužuju komentar. Da jedna šampionka komentariše dvoje ljudi koji su prodali svoje dupe za medijsku pažnju?", izjavila je Ljuba.

Ona je priznala da je sva dešavanja od juče pažljivo ispratila i da joj je čak i drago što se sve to desilo.

foto: Printscreen

"Bilo mi je smešno da gledam sve to. Jedino dobro u svemu tome jeste što je on ovim pokazao da sam bila u pravu za sve što sam pričala o njemu, da je pi.ketina, kukavica, nikogović, koji je spreman da proda i sopstvenu decu. On sinoć stoji pored uplakane Aleksandre i ceri se, smeje joj se, to govori sve o njemu", rekla je ona, pa se osvrnula i na Aleksandrinu histeruju posle veridbe:

"A i ona je preterala, nije trebalo tako da reaguje, cela ta drama, vriska, urlanje, obaranje stvari. Trebalo je ili da reaguje kao dama, da priđe i čestita im ili da se napravi luda, kao da ne postoje, ali dostojanstveno, a ne onako. Svakim novim postupkom ona samu sebe kanali sve više, potpuno se izgubila."

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track