MOJA ŽENA ZNA ZA KOGA SE UDALA, A DINA JE SVESNA ŠTA RADI: Baki B3 progovorio o odnosu sa Galorinijevom, evo kakav PLAN imaju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

KONAČNO OTKRIO

MOJA ŽENA ZNA ZA KOGA SE UDALA, A DINA JE SVESNA ŠTA RADI: Baki B3 progovorio o odnosu sa Galorinijevom, evo kakav PLAN imaju! (VIDEO)

Rijaliti -

Andrija Đogani (Baki B3) našao se u žiži interesovanja zbog cimerke Dine Glorini, sa kojom boravi u vili, a mnogi misle da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Sada je Baki odgovorio na pitanja koja zanimaju sve, a tiču se i njegovog odnosa sa Dinom.

foto: Printscreen/Happy

Da li možeš da pojasniš odnos sa Dinom Galorini?

- Nema od toga ništa, žao mi je što ste se ponadali i očekivali da jeste i da drugi vide tako. Mislim da sam na televiziji, u filmu ili seriji, pa moram i ja da budem glumac i pokažem svoje glumačke sposobnosti. Dina je pametna i lepa devojka i zna šta radi, isto kao i ja. Samo se igramo. Uspeli smo da skrenemo pažnju i to je u redu.

Dina tvrdi da si ljubomorisao zbog njenih udvarača, možeš li da prokomentarišeš zbog čega si to uradio, ukoliko ste samo drugovi?

- Nije istina, taman posla. Na žurci smo bili zajedno, na okupu nas četvoro. I lepo smo se družili i uživali.

foto: Happy screenshot

Šta misliš kako na vaš odnos gleda tvoja supruga, koja bi trebalo uskoro da se porodi?

- Moja žena je normalna žena i shvata moj posao i učešće u rijalitiju. Zna da me zanima markteting i posao kojim se bavim. Razgovarao sam sa njom pre ulaska i zna za koga se udala. Shvata moju igru ovde u rijalitiju. Kada kažem zna za koga se udala, mislim na to da sam ja muzičar i da putujem, da nastupam po klubovima, diskotekama, gde su većina žene na mojim nastupima i nisam vodoinstalater. Porodica mi je sve i to je upravo ono što me najviše ispunjava. Živim i radim za porodicu i to je sve što imam.

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track