UŽAS!

ZBOG OVOGA MU SE CELA SRBIJA SMEJE! PLJUVAČKOM PRAVIO LAŽNE SUZE: Bane Čolak očajničkim potezima pokušava da zadrži Zerinu! (VIDEO)

Rijaliti -

Bane Čolak i Zerina Hećo ušli su kao zaljubljeni par, ali njihove svakodnevne svađe simbolizuju sve samo ne ljubav. Užičanin pokušava da promeni neke stvari kod svoje devojke, poput načina oblačenja ili ponašanja, ali ga ona ne poštuje u tome, pa su često u sukobu.

Bane je najčešće taj koji se pravda i govori da je voli, te da će uspeti, ali ovo što je sada uradio iznenadilo je apsolutno sve. On je pljuvačkom pravio lažne suze, kako bi od sebe napravio žrtvu pred Zerinom.

foto: Printscreen

Naime, samo par trenutaka pre nego da je Hećo ušla u sobu, on je napravio tužan izraz lica i snuždenu facu, te na oči "nabacio" suze koje je napravio svojom pljuvačkom. Trljao je oči kada je ona došla tako da je bio vrlo uverljiv u svom očajničkom potezu.

foto: Pritnscreen

Ovako nešto rijaliti do sada nije video, i pored milion stvari koje su gledaoci imali prilike da po prvi put vide pred maloim ekranima, ovo je svakako najinovativniji potez domišljatog Čolaka.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track