JEZIVO

HVALA BOGU PA NEMAM OCA KAO ŠTO SI TI! Luna i Karađorđe zaratili, sevalo na sve strane: Crkni, OLOŠU! Ćerku si dao za PARE! (VIDEO)

Rijaliti -

Karađorđe Subotić iznova je etiketirao Lunu kao rasturačicu veza, što blogerki nimalo nije odgovaralo. Šta više, to ju je toliko izmestilo nakon brojnih rasprava koje je vodila tokom dana, da se popela na krevet pa uralala na Aleksandrinog oca.

"Neću ljudi da me gledaju kao neku rasturačicu veza. Ja sam ušla u 'Zadrugu 2', ja sam Luna Đogani i borim se za sebe. Ja sam čovek od krvi i mesa. Meni David i Sandra prijaju. Čovek (Toma) se unosi u facu. Ovaj (Karađorđe) mi prilazi na slavlju i kaže mi da sam ja krivac što on i Aleksandra ne pričaju", vikala je ona.

foto: Printscreen Pink

"Ja se družim sa Aleksandrom i Davidom", pravdala mu se ona.

"Vidim kako im veza funcioniše dobro. Slatka si, Luna, obožavam te. Pogledaj se u ogledalo, promeni igru", odbrusio joj je on ležeći mirno.

"Vi ponižavate svoju ćerku. Ja je pazim više nego Vi. Hvala Bogu da nemam oca kao što ste Vi. Vi ste svoju ćerku prodali za pare", besnela je Luna pa ga izlazeći iz sobe nazvala i ološem.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track