ŠABAN ŠAULIĆ DOŽIVEO SRČANI UDAR? PEVAČ ZAGLAVIO U BOLNICI PO HITNOM POSTUPKU: Krije od porodice gde je, niko i ne sluti šta se dešava!
Foto: Dragana Udovičić

OSETIO JAK BOL U GRUDIMA

ŠABAN ŠAULIĆ DOŽIVEO SRČANI UDAR? PEVAČ ZAGLAVIO U BOLNICI PO HITNOM POSTUPKU: Krije od porodice gde je, niko i ne sluti šta se dešava!

Stars -

Šaban Šaulić u četvrtak usred noći osetio je jak bol u grudima, te je bio primljen po hitnom postupku na jednu privatnu kliniku. Kako se navodi, prijatelji su ga odvezli ne bi li primio neophodnu lekarsku pomoć.

"Šabanu su lekari uradili EKG, izmerili pritisak i uradili analize krvi. Ispostavilo se da je imao blaži srčani napad", kaže izvor Svetu, pa dodaje: "...verovatno zbog alkohola i umora, pa mu je naređeno da se strogo pridržava propisane terapije i da se što više odmara".

Inače, navodi se, folker čitav događaj krije od porodice, kako supruga Goca i ćerke Sanela i Ilda ne bi brinule, a onda i branile da bude sam u Krčedinu.

"Išao sam čisto preventive radi na pregled", bio je kratak on.

foto: Damir Dervišagić

Komšiluk kralja narodne muzike, s druge strane, ističe da njegovo stanje uopšte nije naivno.

"Šabanova bolest nije bezazlena, kako se piše u medijima, i da je to problem sa venama. U pitanju je srčana aorta i njegova porodica strahuje da će uskoro završiti na operacionom stolu. Goca je tu zmaj, ona drži porodicu na okupu i bori se kao lavica. Da nije nje ne bi ni imali ovu vilu na Dedinju, ali vidim da je ovog puta i ona zabrinuta", rekla je komšinica koju stanje poznatog komšije i te kako brine.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track