Najnovije vesti

nije birao reči

KARAĐORĐE NAVUKAO GNEV OSTALIH UKUĆANA! MOJA ĆERKA IZGLEDA KAO MEČKA BOŽANA: Progovorio o Aleksandri i maloj Magdaleni, pa dobio ŽESTOKE osude! (VIDEO)

Rijaliti

Karađorđe Subotić progovorio je opet o odnosu njega i njegove ćerke Aleksandre Subotić, pa navukao gnev skoro svih zadrugara. On je istakao da njihov loš odnos koji zadrugari vide je zapravo isti i van kamera. 

"Trebalo mi je par dana da vidim šta je problem sa Aleksandrom. Ja sam Aleksandru namerno nominovano kako bi se ona osetila kao što sam se ja osećao. Prozvao sam je da tu prikolicu malo skloni sebi sa leđa. Stekao sam utisak kao da joj je voda ušla u uši. Isto tako, upozorio sam Lunu da malo ohladi i već vidim da je odnos Davida i Aleksandre bolji sada", istakao je Aleksandrin otac. 

foto: Printscreen

Međuti, ovo što je rekao nije bilo tako žestoko kao ono što je usledilo, kada je pred svima svoju rođenu ćerkunazvao "Mečkom Božanom": 

"Moj ulazak u Zadrugu je način da zaradim za novac. Došao sam da pokažem kako treba da izgleda jedan domaćin. Ne za razliku od ovih, ona izgleda kao mečka Božana. Ja sam uvek zahtevao da svi moji izgledaju top". 

Na ove reči skoro svi ukućani su burno odreagovali, a među njima i Jelena Golubović:

"Ovo je sramotno, ja ne mogu da verujem šta ja čujem da otac priča o svom detetu", rekla je zadrugarka.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...