POZLILO JOJ! ZVALA HITNU ZBOG RIJALITI VERIDBE ZMAJA OD BANATA: Ljubica i Ratko?! To je bruka i sramota! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

U ŠOKU

POZLILO JOJ! ZVALA HITNU ZBOG RIJALITI VERIDBE ZMAJA OD BANATA: Ljubica i Ratko?! To je bruka i sramota! (FOTO)

Rijaliti -

Ljubica Stankov otkrila je da gaji simpatije prema Ratku Dimovskom, što je jednu gledateljku veoma uznemirilo. Zbog rijaliti veridbe zvala je i Hitnu pomoć, ističući da Zmaj od Banata nije za mladu devojku, jer nema šta da joj pruži.

"Zovem iz Mladenovca. Zvala sam i sinoć i razgovarala sa Ljubicom i Ratkom u tajnoj sobi. Ovo je bruka i sramota verujte mi. Ja sa srčani bolesnik, imam pritisak i ne mogu da ne odreagujem na ovakve grozote. Pa ta Ljubica je mlada, dijabetičar... Ne treba njoj Ratko koji je mator, pa taj čovek neće moći ništa da joj pruži! Meni je sinoć pozlilo kada sam videla scenu veridbe, verujte mi da sam zvala hitnu... I još nešto. Ratko, trebalo bi da mi se izviniš jer si rekao da sam ja tvoja žena sinoć. Čula sam kada si to rekao", govorila je ona, još uvek šokirana novonastalom situacijom.

foto: Happy screenshot

Ovo nije prvi put da se neko od fanova obratio produkciji, kao i takmičarima, jer teško prolazi kroz turbulentne događaje zajedno sa rijaliti igračima.

Na primer, kada kada se zbog eksplicitnih scena seksa između Aleksandre Tasić i Nikole Lakića u vilu "Parova" uključila se Cokina majka, pa joj, kroz bujicu kritika i pogrdnih reči, poručila da je se stidi i javno odriče, jedna gledateljka bila je na ivici da doživi infarkt.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track