RASKRINKALA JE STANIJINOG BIVŠEG, BILA DISKVALIFIKOVANA, A SADA ĆE VODITI EMISIJU: Slađana Petrušić JAČA NEGO IKADA ponovo u Parovima! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

opet ćete je gledati

RASKRINKALA JE STANIJINOG BIVŠEG, BILA DISKVALIFIKOVANA, A SADA ĆE VODITI EMISIJU: Slađana Petrušić JAČA NEGO IKADA ponovo u Parovima! (FOTO)

Rijaliti -

Emisija "Upoznajte Parove" dobila je novu voditeljku. Slađana Petrušić biće opet deo "Parova".

Veliko iznenađenje, večera, u studiju Hepi televizije, bila je voditeljka Slađana Petrušić. Bivša učesnica rijalitija “Parovi” u četvrtoj je bila diskvalifikovana, a u petoj sezoni joj je izmakla kruna.

"Slađana Petrušić uneće novu energiju, koja je potrebna uvek i može samo da doprinese", kažu u produkciji Hepi televizije, i dodaju:

"Ovo nije jedino iznenađenje, biće ih još".

Podsećamo, Slađana je itekako imala šta da kaže o rijaliti vezi Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića, koja je prekinuta, dok su boravili u "Zadruzi 2":

"Mislim da je veza Stanije i Tomovića čista farsa, a mislim da će oni, ako ga vrate, nastaviti da žive svoju laž. Smatram da bi najbolje bilo kada bi ušao i Kristijan... Stanija j zaljubljena u Kristijana, a i Vladimir je zamišljao seks sa njim, to mi je jednom priznao. Tako da, ako Golubović uđe, njih dvoje će se poklati oko njega.

foto: Kurir/Profimedia

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja