SKANDAL

TI SI TRANSVESTIT I KLOŠARKA, NEMOJ DA ORIBAM PATOS TOBOM: Karađorđe i Ljuba urlali jedno na drugo, nikada nisu ŽEŠĆE RATOVALI! Obezbeđenje ih nije smirilo! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljuba Pantović samo što je ušla u rijaliti gde se nalaze njen bivši muž i ćerka, napravila je pravu pometnju. Njen ulazak nije dobro podnela Aleksandra Subotić, ali ni njen bivši suprug Karađorđe Subotić koji je ušao u verbalni sukob sa Ljubom već posle nekoliko minuta.

"Pokušava da nastavi sa provokacijama ženskog bezobrazluka. Pokazuje svoj primitivizam. Jednice i bednice, duvaj ga", provocirao je Karađorđe.

"Klošaru, ne možeš da pipneš moje stvari. Pi.ko treseš se, kao kada si pokušao da me biješ", uzvratila mu je Ljuba.

foto: Printscreen

"Babetino, vidi kako si ostarila. Klošarka, jadnica i bednica si ti. Kao tranvestit izgledaš. Mnogo si ružna. Nemoj da oribam patos tobom klošarko jedna", odbrusio je Karađorđe Ljubi.

U njihovu raspravu su se uključile i Marija i Miljana Kulić, koje su od ranije imale konflikte sa Subotićem.

foto: Printscreen

"Takvi poput tebe, ti nisi otac, ti su džukela. Znaš da imam napade panike i postporođajnu depresiju", pobesnela je Miljana.

"To je čovek štalar, odakle on zna šta znači otac. Ti si jedno go.no od roditelja. Uporopastio si decu", provocirala je Marija.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track