BILO JU JE SRAMOTA DA TRAŽI POMOĆ

U TRUDNOĆI SAM GLADOVALA! Ljuba oplela po Karađorđu: Moskva i Rebeka ostale zakopane u mestu kad su čule potresnu priču iz života BIVŠIH SUPRUŽNIKA! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljuba Pantović, otkako je ušla u "Zadrugu 2", ne može da se smiri. Kako kad je pitaju tako i bez pitanja, uporno iznosi priče iz privatnog života. Rebeka Popović i Nataša Moskva zabezeknule su se kada su čule kako je tekla Ljubina trudnoća dok je bila sa Karađorđem. Naime, o bivšem mužu nijednu lepu reč nije imala da kaže.

"Bilo je perioda u trudnoći kada sam bila gladna. Glupo mi je bilo da zovem svoje društvo, bila me je sramota od njega. Sedim i ne smem da mrdnem nigde. I onda neka osoba koja je trebalo s njim nešto da podeli, donese pare i mi kupimo dva smokija. To sam jela u trudnoći", pričala je Ljuba.

Takođe, istakla je koliko je razočarana u način života svoje ćerke, ali i da joj je bilo mučno da je gleda kako se kida. Aleksandra je, naime, vrištala od besa kada je videla svog oca na vratima sa verenicom Ivanom Vrbaški.

"Ja sam sada svoja žena. Želim za moju ćerku ono što imam ja. Školu i da zarađuje sama za sebe, da ne zavisi od bilo koga. On je ušao ovde i počeo da je zeza kako je ona debela. Jeste da izgledam kako izgledam, mogu da je savetujem. Ja to za nju ne želim, želim da joj pomognem. Kada sam videla da vrišti, bilo mi je krivo", priznala je Ljuba.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track