Najnovije vesti

OTAC TRUDNE COKE I NIKOLA LAKIĆ PRVI PUT OČI U OČI: Od iznenadne posete joj proključala KRV U ŽILAMA!
Foto: Dragana Udovičić

tenzija zavladala vilom

OTAC TRUDNE COKE I NIKOLA LAKIĆ PRVI PUT OČI U OČI: Od iznenadne posete joj proključala KRV U ŽILAMA!

Rijaliti

Aleksandra Coka Tasić dočekala je rođendan u vili "Parova", a tim povodom produkcija rijalitija iznenadila ju je posetom oca Nenada, koji se tada s njenim dečkom Nikolom Lakićem prvi put susreo oči u oči. 

 

"Dan mi je protekao lepše nego što sam planirala. Drago mi je što nije došlo ni do kakvih sukoba i stvarno sam se divno provela. Zahvalna sam produkciji na svemu što mi je priredila juče, počevši od ručka, dolaska moje porodice, etno suvenira koji će mi ostati kao uspomena za ceo život. Ovo je jedan od najlepših rodjendana koje sam proslavila i hvala još jednom produkciji na tome".

 

foto: Happy screenshot

Otac Nenad blagoslovio je vezu sa Lakićem. Gledaoci, s druge strane, tvrde da on nije zadovoljan tvojim izborom, šta ti imaš da kažeš o tome?

 

"Moj otac je zadovoljan svakim mojim izborom, ukoliko vidi da sam ja srećna. U ovom slučaju mislim da je i više nego zadovoljan tim izborom jer bi svako poželeo da njegova ćerka bude sa osobom kao što je Nikola".

 

Čekaju se tvoji rezultati trudnoće. Kako se ti zaista osećaš po tom pitanju, da li je to zaista ono što ti želiš u ovom trenutku? Da li misliš da si u drugom stanju, odnosno, da li ti tvoje telo odaje neke signale? Da li bi više volela da imaš dečaka ili devojčicu?

 

"Ukoliko voliš neku osobu i želiš sve sa njom, svaki trenutak je pravi trenutak. Svaka trudnoća je drugačija i ima drugačije simptome, a neke žene ih i nemaju. Ja sam se ovde samo ugojila, i to može biti jedan simptom. Najbitnije je da je dete živo i zdravo, a ja sam već u par navrata rekla da sebe vidim kao majku devojčice i to mi je najveća želja".

 

foto: Happy screenshot

Ko je po tvom mišljenju najveći folirant u vili?

 

"Lakše pitanje bi mi bilo ko nije folirant, bila bi manja lista. Ilijana, Jelena, Nevena, Ivan, Conja, Slađa - ovo je top šest, ne može se izdvojiti samo jedan, ima ih i više ali ovo je uži izbor".

 

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Dragana Udovičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...