PSOVKE KOJE NE BI PAS S MALOM POJEO!

LJUBA PLJUVALA KARAĐORĐA, POLIVALA VODOM: Uletilo OBEZBEĐENJE da ih razdvoji dok se Aleksandra GUŠILA U SUZAMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Bivši supružnici Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić posvađali su se, umalo i potukli u "Zadruzi", ne obraćajući pažnju na ćerku Aleksandru koja nije mogla da zaustavi suze.

Sve je počelo kada je Ljuba izjavila saučešće Ivani Vrbaški, Karađorđevoj verenici. Aleksandrini roditelji uputili su jedno drugom salvu najžešćih uvreda i psovki, koje su kulminirale kada je Ljuba prišla bivšem mužu i nekoliko puta ga pljunula, a on je nju polio vodom.

Obezbeđenje je odmah pritrčalo i razdvojilo ih.

"Nabijem te na ku**c kao što su te nabili na šljunkari. Jesi li vratio? Usro su se, doslovce. Znaš kako mi je bilo drago kada sam te videla onako izobličenog iz daljine. Milina, srce mi je bilo puno", nastavila je Pantovićeva da provocira.

foto: Printscreen

"Je l' ti bilo drago i kada mi je izgorelo sve, klošarko? Što se nisi napolju pojavila nego si došla u rijaliti da glumiš mangupa?", upitao je Karađorđe.

"To ti nisam ja uradila, to si sam uradio. Zapalio si životinje da bi naplatio osiguranje. Ja ne živim u ovoj zemlji, zato se i ne pojavljujem", odgovorila je Ljuba.

Žučna svađa najteže je pala Aleksandri Subotić, koja je plakala u spavaćoj sobi, dok su je zadrugari tešili.

"Ona prolazi, izaziva ga i pljuje ga. Kao da to namerno radi", kroz suze je Aleksandra objašnjavala Davidu, dok su je Luna, Miljana i Jelena Krunić tešile.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track