haos

REBEKA UHVAĆENA U KRAĐI, PA ZA SVE OKRIVILA ZOLU: Miljana SKOČILA da brani svog DEČKA, a onda je Miki DOKRAJČIO Popovićevu! (VIDEO)

Rijaliti -

Rebeka Popović ukrala je danas krem, izrevoltirana time što nije dobila potrepštine koje je tražila, a onaj ko je to nabavljao nije uspeo najbolje da se snađe. Naime, u pitanju je bio Lazar Čolić Zola.

Rebeka je pred svima priznala šta je uradila, ali i dala obrazloženje zašto je došlo do toga, pa okrivila Miljaninog dečka za sve:

"Imam najmanji budžet, Zola nije doneo sve što smo tražili. Uzela sam nešto u vrednosti novca koji sam dala. Ovde vlada parola "snađi se", tako da mi nije krivo. Ne bih ni priznala da nije pokrenuta ova tema".

foto: Printscreen

Miljana je odmah skočila da brani svog dečka, pa je osudila Rebekin potez. Onda se umešao i Miki Đuričić, kao i obično što to čini kada je u pitanju nekadašnja njegova simpatija:

"a bih propao u zemlju da znam da moja štićenica krade. Mojim prijateljima nije dozvoljeno da kradu. Ja ne mogu više sa njom da se izborim, neka je neko drugi uzme u zaštitu".

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja