NABIJA ROGOVE MUŽU SA 15 GODINA MLAĐIM! A sad mu LJUBOMORIŠE i PRAVI SCENE: Miki hranio bivšu simpatiju, Suzana ih poslala u PI*KU MATERINU
Foto: Printscreen

ŠOK

NABIJA ROGOVE MUŽU SA 15 GODINA MLAĐIM! A sad mu LJUBOMORIŠE i PRAVI SCENE: Miki hranio bivšu simpatiju, Suzana ih poslala u PI*KU MATERINU

Rijaliti -

Najnoviji i trenutno najpopularniji par u "Zadruzi 2" su Miki Đuričić i Suzana Perović. Od momenta kada je otrkivena njihova ljubav, njih dvoje se više i ne kriju, a koliko je to ozbiljno i koliko je Suzani, koju muž čeka napolju, stalo do Mikija pokazuju i scene koje je počela da priređuje.

Naime, posle podele namirnica Rebeki, kojoj se Miki udvarao na samom početku rijalitija nije ostalo ništa. Miki se sažalio na nju pa je pozvao u svoju sobu kako bi joj dao nešto da jede. Ona je hranu odbila, ali je zato Suzana poludela. Čim je Rebeka otišla ona je počela daga zapitkuje a zatim i da viče.

foto: Printscreen Pink

"Zato što su joj ukrali krem hteo sam da joj dam sendvič", pravdao se Miki.

"Da li ti je to opravdanje sada? Ma marš i ti i oni!", bila je ljuta Suzana.

"Nemoj da ljubomorišeš kao dete. Ne lupaj! Hteo sam samo da joj dam da jede, gladno dete", namerno je on provocirao Suzanu kada je primetio njenu ljubomoru.

"Jedno pričaš, drugo radiš! Kako kada ja nešto, uradim ti na mene odmah skočiš. Ti ćeš da pričaš nekom nešto?!", vikala je Suzana.

Ona je prvo ustala i otišla od stola za kojim su sedeli u dvorištu, a onda se vratila i počela da viče na Mikija.

foto: Printscreen

"Ako nešto kažeš, drži se toga".

"Jel ne smem da pričam. Budalo, da li si glupava?!". itao je Miki.

"Ma ne interesujete me, ma uopšte me više ne interesuje. Ti ćeš da pričapš nekome nešto. Prodana dušo jedna".

"Ajde Suazana ne s**i", rekao je Miki.

"Ma ne s**i ti", odgovrila mu je Suazana.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track