LUNA ĐOGANI PREKRŠILA NAJSTROŽE PRAVILO: Šaputala o BIVŠEM DEČKU, nasankala  gledaoce i produkciju! SLEDI DISKVALIFIKACIJA ili UDAR PO DŽEPU? (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

LUNA ĐOGANI PREKRŠILA NAJSTROŽE PRAVILO: Šaputala o BIVŠEM DEČKU, nasankala gledaoce i produkciju! SLEDI DISKVALIFIKACIJA ili UDAR PO DŽEPU? (VIDEO)

Rijaliti -

ZadrugarkeLuna Đogani, Jelena Krunić i Zerina Hećo su sinoć do kasno sedela u sobi i razgovarale o svojim bivšim momcima.

Naime, Đoganijeva je pričala o bivšem dečku sa kojim je bila pre dve godine. Ona je ispričala sve do detalja o njihovoj vezi. Međutim, sve vreme je šaputala i prekrivala usne dok je pričala. Zerina i Jelena su je ipak savršeno razumele.

"Meni kofer svi tu, ja pored kreveta, ako je suđeno biće onako, a ako nije ... A kada sam otišla od sela on me je....I prvi put i sad opet. Bili smo totalno iskreni. Došli su svi moji da vide, mi smo se pozdravili i on meni kaže... ", sve vreme je šaputila je sve vreme Luna.

"Meni je sve to tužno. Sa moje tačke gledišta, s obzirom na početak i ovaj privremeni kraj, to mora da vredi", dala je Zerina svoj sud.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track