JEZIVO

SVE MI SE OBILO O GLAVU! Adamu samo njene reči odzvanjaju u glavi, ZACENIO SE PLAČUĆI! Od pretrpljenog stresa mu OPADA KOSA! (VIDEO)

Rijaliti -

Adamu Đoganiju raskid s Marijanom Zonjić veoma je teško pao. Kada je MArijana tokom zadrugarskog sastanka uvredila njegovu sestru Lunu, nije mogao da veruje šta čuje. Naime, kako je istakao, neverovatno mu je šta je devojka koju je počeo da voli u stanju da kaže i uradi.

Najgori period nastupio je kada se preko svega prisetio svoje porodice, te reči svoje tetke koja nije bila za to da se on priključi rijaliti ekipi. Zapplakao je i slomio se pred Saletom Truom, koji ga je sve vreme tešio.

"Nije trebalo da uđem. Pitao sam i tetku pre ulaska, ona je rekla da ne ulazim, sve mi se sad obilo o glavu! Najbitnija osoba mi je rekla da ne ulazim i ja sam ušao. Eto, imao sam sve, sasvim dovoljno. Ne mogu da verujem šta sam sebi uradio", jecao je Adam.

foto: Printscreen Pink

"Tetka je tebi postala majka, svega se odrekla. Ona bi se svega odrekla i sada. Nemoj da padaš u depresiju. Sve ovo osećaš, jer ti previše kriviš sebe! Mnogo si dobar, ali moraš da smanjiš pokazivanje tih emocija. Tebi opada kosa koliko se mnogo daješ ovde. Molim te, iskoristi sve ovo na najbolji mogući način", bio je uporan Sale u nameri da ga smiri.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track