brutalno

JE.AĆU TI MATER! 300 PUTA DA TE UDARIM NEĆU BITI KAŽNJENA! IMA DA TE TUŽIM: Jezive scene svađe Lune i Marijane! Blogerka se popela na sto, upirala prstom u Zonjićevu I KLELA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Marijana Zonjić žestoko su se posvađale tokom zadrugarskog sastanka. Zbog reči bivše devojke upućene njegovoj sestri Adam se slomio pred Saletom Truom, a pored obezbeđenja koje je kolalo blogerku su držali kada se popela na sto da ne nasrne na temperamentnu plavušu.

"Ja kad kažem nešto - ostajem pri svome! Tog kog si nazvala narkomanom, taj će da ti je*e mater napolju! Zapamtićeš dan kad si ga nazvala narkomanom i videćeš ko je narkoman, pi*ka ti materina mala kurvi*ska", vrištala je Luna i pretila da će da je tuži.

"Ja ti oca nisam spominjala, sama ga spominješ", ogovarala je Marijana, ali se jedva čula.

"Ti si jedna ku*va volonterka. Je*eš se za pare. Imam i dokaze za to. Strašno. Nikada me nisi volela. Nisam ja sa tobom bila dobra zbog tebe, nego zbog Adama", govorila je, a Luna ju je izbezumljena samo posmatrala i besnela u sebi, pa kansije pokušala i da je gađa flašom.

"Ti si zlo jedno, ti si moj hejter! Videćeš šta će ti se desiti! 300 puta mogu da te udarim neću biti kažnjena! Jesi svesna toga?" urlala je Luna.

"Nisi svesna sa kim se kačiš! Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete. Ti si devojko opterećena sa mnom. Ja sam dobila informacije da si ku*vetina napolju. Ja ostajem pri tom mišljenju. Tužićemo se! Videćeš ti kako će da te rastežu napolju, platićeš za sve reči koje si rekla... Je*aću ti mater, nisi ni svesna! Da nisi ti poslala onog lika da mi pravi scene u butiku!?" urlala je Luna sa drugog kraja stola.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track