SPREMA SE

DOK JOJ ĆERKA U RIJALITIJU KIPTI OD BESA EVO ŠTA RADI ANABELA ATIJAS: Pevačica pokazala u kakvom sjaju živi, a šta bi Luna dala da može MAJCI U POSETU! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani više ne krije koliko joj društvo Marijane Zonjić ne prija. Otkako je raskinula sa Adamom, kao da je na meti mladoj blogerki. Tokom današnjeg sastanka jedna drugu čašćavale su strašnim uvredama.

"Ti si jedna ku*va volonterka! Je*eš se za pare! Imam i dokaze za to! Nikada me nisi volela. Nisam ja sa tobom bila dobra zbog tebe, nego zbog Adama" rekla je Marijana Luni koja se izbezumila kad je čula sve što je temperamentna plavuša imala da joj kaže.

"Nisi svesna sa kim se kačiš! Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete", apelovala je Luna iz rijalitija, pa nastavila: "Ti si devojko opterećena sa mnom. Ja sam dobila informacije da si ku*vetina napolju. Ja ostajem pri tom mišljenju. Tužićemo se! Videćeš ti kako će da te rastežu napolju, platićeš za sve reči koje si rekla za njega da je narkoman (Gagi). Ti si hejter koji zna sve o meni... Je*aću ti mater, nisi ni svesna! Da nisi ti poslala onog lika da mi pravi scene u butiku!?" urlala je Luna sa drugog kraja stola.

U jednom trenutku je pokušala i da je udari flašom.

foto: Printscreen Pink

Ona je u trenutku besa dozivala majku Anabelu koja i ne krije koliko joj Luna nedostaje dok je u rijalitiju. Svakako misleći na nju, pokazala je javnosti čime je makar na trenutak uspela sebi da skrene pažnju. Pevačica je, naime, okitila dom za praznike koji nam stižu i oduševila sve svojom kreativnošću.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track