Najnovije vesti

DA LI ĆE KARAĐORĐE DA PAKUJE KOFERE?! GADNO IZVREĐAO SVAKOGA KO GA JE NOMINOVAO ZA IZBACIVANJE: A evo ko će se boriti sa njim za OPSTANAK! (FOTO)
Foto: Printscreen

ODLUČENO

DA LI ĆE KARAĐORĐE DA PAKUJE KOFERE?! GADNO IZVREĐAO SVAKOGA KO GA JE NOMINOVAO ZA IZBACIVANJE: A evo ko će se boriti sa njim za OPSTANAK! (FOTO)

Rijaliti

Veče nominacija u rijalitiju "Zadruga 2" bilo je turbulentno, a voditelj Ognjen Amidžić uspeo je nekako da obuzda zadrugare. Odlukom većine ukućana odlučeno je da Karađorđe bude prvi nominovani, a publika je nominovala Miku Vasića i Marko Petrušević Petrućija za izbacivanje, pošto su imali najmanji broj glasova. 

 

foto: Printscreen

Ovonedeljni vođa Lepi Mića za svoje portrčke izabrao je Ljubu Pantović i Karađorđa Subotića te će zadrugari morati da izaberu jednog od njih koji će ići u izolaciju. Tokom večeri došlo je do nekoliko rasprava među ulesnicima, ali je Ognjen ipak uspevao da ih drži pod kontrolom. Nakon što su zadrugari glasali, odlukom većine u izolaciju ide Karađorđe Subotić, koji je tokom večeri izvređao svakoga ko ga je nominovao.

 

"Većina ovde nema predstavu gde su došli, ovo je rijaliti Zadruga, ovo je televizija da svi pokažemo jednu lepu sliku narodu, a ne da se prikažemo kao fukare što je većina ljudi ovde. Hvala onima koji će glasati za mene", rekao je Karađorđe, između ostalog, dok je vređao bivšu suprugu Ljubu Pantović.

foto: Printscreen

 

Lazar Čolić Zola JE kažnjen nedeljnim honorarom zato što je spavao preko dana, što je strogo zabranjeno po pravilima Bele kuće.

 

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...