Najnovije vesti

SVI SU LJUTI

ALEKSANDRA SUBOTIĆ POSTALA NAJOMRAŽENIJA UČESNICA RIJALITIJA: Bolje da je išla na časove kulture, nego što se JE.ALA SA 14 GODINA! (VIDEO)

Rijaliti

Aleksandra Subotić postala je najomraženija učesnica "Zadruge 2" zbog gnusnog čina otkrivanja gorke istine o Zerini Hećo, da je bila silovana od strane svog dečka. Ona se nije niti pokajala niti izvinila, a svi samo o tome pričaju, kako u rijalitiju, tako i napolju Udruženja žrtava silovanja. Ana Korać je sa Lepim Mićom razgovarala o ovome u dnevoj sobi i žestoko osudila njeno ponašanje. 

 

"Bolje da je išla na časove kulture, nego što se je*ala sa 14 godina", rekla je Koraćeva. 

 

"O njoj nije imao ko da brine, ali to ne opravdava njeno ponašanje", uzvratio joj je Lepi Mića. 

foto: Printscreen

"Ja sam sa Sanjom komentarisala da mi se ona ne sviđa, ali bila je okej kad sam ušla, mada. Videla sam da je zlo. Ja sam ti rekla da imamo antene oko mene i Ane", uključila se i Matora. 

foto: Printscreen

Onda se Lepi Mića nadovezao na situaciju koja se desila u "Zadruzi" kada je Subotićeva napravila scenu u kući zbog Koraćeve koja se nosila Davidov kačket. 

 

"Kad je bila afera "kačket" ona je ovde skakala i vikala, a on je ćutao, sve na mene svalio. Luni se David i te kako svideo, ali ti si mu se više dopala. Mina je njima kuvala i spremala, bila im kućna pomoćnica, a ovamo se mrze", nastavio je Mića.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...