SUBOTIĆKA SE NE KAJE ZBOG UZNEMIRAVANJA ZERINE: Aleksandru prezreli zadrugari! (FOTO)
Foto: Printscreen

NA STUBU SRAMA

SUBOTIĆKA SE NE KAJE ZBOG UZNEMIRAVANJA ZERINE: Aleksandru prezreli zadrugari! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić navukla je gnev zadrugara na sebe nakon što je pomenula da je Zerina Hećo silovana, a potom je dodala i da je ona to izmislila. Starleta iz Bosne doživela je nervni slom, a zbog ove izjave reagovalo je i udruženje silovanih žena.

foto: Printscreen

Zadrugari su osudili Subotićku zbog podsećanja Hećove na ovaj gnusni čin, a reagovale su i žrtve silovanja i udruženja koja se bore za prava žena širom regiona. Ana Korać, Lepi Mića i Jovana Tomić Matora oštro su komentarisali reči Subotićeve.

foto: Printscreen

- O njoj nije imao ko da brine, ali to ne opravdava njeno ponašanje - rekao je Mića, dok je Ana bila brutalna:

foto: Printscreen

- Biće sramota ako ona pobedi, zlo. Bolje da je išla na časove kulture nego što se je*ala sa 14 godina - rekla je ona.

foto: Printscreen

S druge strane, Subotićka nema grižu savesti, što je dokazala tokom razgovora s Rebekom. Ona joj je poručila da bi bilo bolje da se javno izvini, što je Aleksandra odbila.

foto: Printscreen

- Zašto? Evo, kunem ti se, da sam bilo koga uvredila, ja bih se izvinila - rekla je ona, a to je potvrdila i u programu.

foto: Printscreen

- Vratila sam joj istom merom. Ja samo samo rekla da je ona pričala kako ju je silovao čovek koji joj je posle u rijalitiju slao medvediće i pare da izađe iz rijalitija. Morate da čujete šta ona meni priča, nisam samo ja loše pričala - pravdala se Aleksandra.

foto: Printscreen

Zerina je nakon svađe doživela nervni slom. U toku emisije starleta iz Bosne je rekla da ne može da priča o toj temi.

foto: Printscreen

- Nisam još uvek spremna da pričam o tome ni s vama ni sa psihijatrom. Ne osećam se prijatno. Ta priča je krenula od poligrafa, ali je pokazao suprotno. Nikog nisam optužila, nikakva imena nisam spomenula. Želim da zaštitim svoju porodicu. Najviše sam se ovoga plašila. Ona može da komentariše sve ovo, ali ja ću se truditi da se kontrolišem više u odnosu na ono sinoć - rekla je Zerina.

Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Matora pobesnela Davide, ne širi mu*a ovde!

foto: Printscreen

Aleksandrine reči teško su pale i Jovani Tomić Matoroj, koja ju je žestoko napala. Kad je David Dragojević pokušao da zaštiti devojku, Matora je skočila i počela da ga naziva papučarom. - Hteo si da preskočiš ogradu zbog devojke, potonuo si, pa te mama vratila u život! U svađu se uključio i Karađorđe Subotić, koji je prišao Matoroj i pljunuo je, a tada je u napad krenula Aleksandra. - Šta ti hoćeš, pseto jedno lažljivo! Vi ste kerovi najobičniji - urlala je ona. - Vi mislite da se ja vas plašim?! Boli me ku*ac! Ne može on da širi mu*a ovde - vikala je Matora.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track