smelo

AKO JE IMPERIJA, NE MOŽE DA PI.A PO MENI! TUŽIĆEMO SE: David i Aleksandra rešili da BOJKOTUJU RIJALITI! Ne žele više da ispunjavaju zadatke Velikog šefa! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević rešili su da naprave krupne korake i pored skoro svih ukućana sa kojima su se zamerili, uperili su prst i u produkciju. Oni su se izolovali, te seli na beton u dvorištu rešeni da idu sami protiv svih.

Lepi Mića je došao sa idejom da ih urazumi, pa iako je često bio u sukobu sa njima, dao im je savete kao pravi prijatelj:

"To ne radi ženska glavo, produkcija nema ništa protiv tebe, jednaki su prema svakome. Širiš ku.ac tri meseca, a onda kažeš produkcija ti namestila".

foto: PrintScreen

Ali, oni nisu razumeli težinu Mićinih reči, pa je pokušala i Zorica Marković koja se pridružila se ovom malom skupu, te napomenula da je u pitanju Imperija, pa Aleksandra uopšte ne zna u šta se upušta:

"To je Imperija! Jel imaš ti 100.000 eura za vas dvoje da daš?"

A Subotićkin odgovor zabrinuo je zadrugare i šokirao smelošću:

"Tužićemo se sa televizijom. Može da bude Imperija, a ne može ona da se piša po meni".

foto: Printscreen

"Ti si jedna tvrdoglava mazga, obično govno jedno malo. Ja da sam ova televizija, ja bih ti sve uzela", odbrusila joj je Zorica Marković iznervirana zadrugarkinim ponašanjem.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja