MAJKA JE JAVNO NARIBALA, NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! Zapretila da će joj zagorčati život: Muka joj od ćerkinog seksa pred kamerama, oplela pa NE ZNA DA STANE!
Foto: Happy screenshot

JEZIVO

MAJKA JE JAVNO NARIBALA, NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! Zapretila da će joj zagorčati život: Muka joj od ćerkinog seksa pred kamerama, oplela pa NE ZNA DA STANE!

Rijaliti -

Nikola Lakić javno je priznao da ne zna kako da se otrese Aleksandre Tasić Coke, koja je "posesivna" i "mutava plovka" koja nikad ne zna da se izjasni. Njena majka nije bila ništa blaža, već ju je pred milionskim auditorijumom naribala kao nikad do sad!

"Dva meseca ti ćutim i gledam šta radiš od sebe, devojko. Znači muka mi je više od Lakićeve igre sa tobom, o njegovom pravljenju beba. Ceo dan mi zvoni telefon, zovu me tvoji prijatelji i rodbina i pitaju me šta je sa tobom. Ako si nesposobna tu, ako si ušla da se boriš tu za Lakića a ne za sebe, onda trebaš da sediš u nekom ćošku i da čekaš da te lepo izbace. Ti si najveća glupača, da li si svesna šta radiš od sebe. Osvesti se malo, otac ti ludi kući opalio bi ti šamar po prvi put da si ovde! Gde je ona devojka koje ima svoje JA i svoje dostojanstvo. Ti si bre krivac svega, nemoj da uplićeš nikoga više. Samo da pogledaš snimke biće ti jasno. Ako neko treba da ti upropasti život, ja ću da ti zagorčam život, ja sam te rodila", pripretila je ona.

Za njom, oglasio se i Cokin otac.

"Šta radiš to, sine, što se spuštaš toliko? Ne znam šta radiš sa sobom. Ja tebe jesam u početku podržao ali sad sam stao na stranu mame, sad si stvarno preterala", rekao joj je otac.

"Je l ste se posvađali mama i ti? Šta kažete jedno drugom u takvim situacijama? Je l ti ne voliš mamu? Voliš je, zato i jeste sto godina zajedno" rekla je Coka, spremna na sve kada je Lakić u pitanju bez obzira na ogromnu brigu roditelja.

"Jeste sine, ali mi smo se za trideset godina posvađali tri puta u životu a vi za mesec dana trideset i pet puta. Ćero, trgni se šta je sa tobom. Od te veze nema ništa, stalno sam po prvi put na maminu stranu. Ja ti se više neću obraćati uopšte, a on da opsuje tvoju mamu stvarno nema smisla. Ne znam što se razvlačiš sa njim, rastavi se lepo ili idi sa njim a meni prestani da kidaš živce", rekao je on.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track