Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE! 10 BIVŠIH UČESNIKA RIJALITIJA DUGUJE MILIONE: Televizja digla tužbu! Zvali su ih, kukali, ali NEMA POVLAČENJA!
Foto: Damir Dervišagić/Ana Paunković

OTKRIVAMO

KURIR SAZNAJE! 10 BIVŠIH UČESNIKA RIJALITIJA DUGUJE MILIONE: Televizja digla tužbu! Zvali su ih, kukali, ali NEMA POVLAČENJA!

Rijaliti
23:49h

Hepi televizija podnela je tužbe protiv bivših učesnika "Parova" Aleksandre Subotić, Ljube Pantović, Miljane i Marije Kulić, Vladimira Tomovića, Zerine Hećo, Nevene i Miljane Arsić, Davida Dragojevića i Branislava Radonića Brendona zbog toga što su prekršili ugovore po kojima nisu smeli da učestvuju u rijaliti programima druge produkcije.

foto: Printscreen

Odštetni zahtev za svakog od ovih takmičara iznosi skoro 12 miliona dinara, tačnije oko 100.000 evra, saznaje Kurir.

foto: Damir Dervšagić

Prema informacijama do kojih smo došli od izvora sa srećne televizije, ova odluka doneta je još pre nekoliko nedelja, a šanse da dođe do povlačenja tužbi su minimalne. Svi pomenuti učesnici bili su ili se još uvek takmiče u Pinkovom šou-programu "Zadruga".

foto: Printscreen

"Mi smo prvo upozorili sve takmičare koji su ušli u rijaliti na drugoj televiziji da zbog toga mogu biti tuženi i da će posledice u finansijskom smislu za njih biti katastrofalne. Nisu nas shvatili ozbiljno, očigledno. Pre nekoliko nedelje uredništvo je donelo odluku da se protiv Aleksandre, Ljube, Miljane, Marije, Brendona, Tomovića, Zerine, Davida i drugih podnesu tužbe sudu zbog kršenja ugovora koje su potpisali s nama. Prema tim ugovorima, oni nisu smeli pet godina da učestvuju u rijaliti programima koji nisu u produkciji 'Parova'. Napominjemo da su svi takmičari bili upoznatima sa svim tačkama ugovora i da su svesno pristali na to, tako da su pred zakonom odgovorni za svoje postupke", rekao je naš izvor s Hepija, dodajući da su neki od tuženih već zvali i nudili mogućnost dogovora.

foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

"Bilo je poziva od mnogih. Kukaju, mole da se predomislimo, neki obećavaju da će se vratiti kod nas. Ali ništa od toga nismo razmatrali", kaže naš sagovornik.

foto: Damir Dervišagić

Iz pres službe Hepi televizije saopštili su da će više detalja izneti tek po okončanju parnica.

"Potvrđujemo informacije koje ste saznali. Dok se sudski procesi ne okončaju, ne možemo davati izjave", saopštio je PR ove televizije.  

Otišli zbog većih honorara

Kulićke, Ljuba i Aleksandra profitirale

Od svih učesnika koji su iz "Parova" prešli u "Zadrugu" jedino su Miljana i Marija Kulić, Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović na Pinku dobile znatno veće honorare. Ostali su prešli za istu zaradu, dok su neki i na Hepiju i na ružičastoj televiziji u rijaliti ulazili bez naknade.

foto: Printscreen

Honorari:                       Parovi            Zadruga  

Marija Kulić                   300€                1.500€  

Miljana Kulić                 300€                1.500€  

Brendon                        300€                   300€  

Vladimir Tomović          200€                    200€  

David Dragićević          500€                    500€  

Aleksandra Subotić      750€                    900€  

Ljuba Pantović           1.200€                2.000€  

Nevena Arsić              besplatno        besplatno  

Miljana Arsić               besplatno        besplatno

*Nedeljno u evrima

foto: Instagram

Kurir/Ivan Ercegovčević/Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...