NOVI TAKMIČAR U ZADRUZI 2? Marko namerava da zavede LUNU ĐOGANI u rijalitiju, a evo čime se bavi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

REŠIO JE

NOVI TAKMIČAR U ZADRUZI 2? Marko namerava da zavede LUNU ĐOGANI u rijalitiju, a evo čime se bavi! (FOTO)

Rijaliti -

Marko Marković koji ima 24 godine i bavi se modelingom, postaje ravnopravni član "Zadruge". Prema saznanjima, produkcija je odabrala atraktivnog manekena kao potencijalnog dečka Lune Đogani, a s obzirom na to da se njemu blogerka i te kako dopada, sigurno je da će ova ideja biti pun pogodak.

"Marko živi u Crnoj Gori i dugo se bavi modelingom. Snimio je veliki broj reklama, a u poslednje vreme angažovale su ga i neke poznate pevačice da se pojavi kao maneken u njihovim spotovima. Devojke lude za njim jer je izuzetno lep i zgodan, a pre svega je veoma pametan dečko", otkriva izvor blizak manekenu i dodaje:

"Nakon što je dobio ponudu od producenata rijaliti programa "Zadruge" da postane ravnopravni učesnik, dugo je razmišljao da li da prihvati. Međutim, prijatelji su ga savetovali da je to odlična ideja, a da će on kao kulturan i fin mladić dokazati da lepa reč gvozdena vrata otvara te da nije poenta svađati se sa drugima kako bi se u životu uspelo", otkriva izvor.

S druge strane, Marko je slobodan, a kako tvrde njegovi prijatelji, Luna Đogani mu se i te kako dopada.

"Producentima rijalitija ovo je bila odlična prilika da smisle i zavrte priču oko Lune i Marka nakon nekoliko dana od njegovog ulaska. Videćemo samo da li će Luna pasti na njegov šarm, ali će svakako biti zanimljivo gledati ih", kaže izvor.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track