SAMO LJUBU POZNAJE

ZVER U RIJALITIJU! DOŠAO ISTETOVIRAN PO LICU, SA RAMENIMA ŠIROKIM KAO REGAL: Po zubima vidi kakav je ko čovek, još s vrata se zakačio s LUNOM! (VIDEO)

Rijaliti -

Momčilo Milojević pridružio se ekipi zadrugara sa idejom da im promeni život iz korena. Fitnes instruktor posebno se nameračio na Mikija Đuričića i, kako kaže, daće sve od sebe da mu pomogne da dovede liniju do savršenstva.

"Moje ime je Momčilo, živim u Beogradu. Došao sam ovde da napravimo neku grupu da treniramo, ovo što se radili do sad, neće moći. Radio sam u inostranstvu, ja sam fitnes instruktor. Ja radim dijagnoze da preko izgleda zuba znam šta morate da jedete da biste se transformisali. Znam samo Ljubu", predstavljao se novim cimerima, pa se i ozbiljno obratio Luni koja je komentarisala upravo Mikijevo dobacivanje da sada nema razloga da zadrugarke pričaju kako u "Zadruzi 2" nema lepih momaka.

foto: Printscreen Pink

Ona se sa tom konstatacijom ne slaže, a zatim je i priznala da je u njoj problem.

"Ja kukam, ali ja već znam ko će za koga da se zalepi. Ja sam problem, super su momci. Ja sam ovde da spajam, da budem amajlija, ako nekome treba pomoć, tu sam", pozdravila ga je Luna.

Pored njega, "Zadruga 2" bogatija je i za Marka Markovića, modela iz Podgorice.

"Istina je da mi se udvaraju i muškarci i žene, nažalost. Ne želim da ostanem nedorečen, poštujem svačije opredeljenje, ali sam više naklonjen ženama", zaintrigirao je on još u razgovoru sa Dušicom Jakovljević.

foto: Printscreen Pink

Pre njih dvojice, zadrugarima se pridružio bivši dečko Dragane Mitar, Pavle Jovanović, koji je izazvao oduševljenje kod Jovane Tomić Matore i Ane Korać koje takođe zna pre rijalitija.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track