PAŠĆE JOJ MRAK NA OČI

ISPLIVAO U JAVNOST ZAJEDNIČKI SNIMAK UDATE DRAGANE MITAR SA DEČKOM! Šta će reći muž? Bivši ljubavnici u rijalitiju nemaju pojma šta ih čeka! (VIDEO)

Rijaliti -

Dragana Mitar priznala je da je bila sa Jovanovićem kada je doživela bračnu krizu sa Sinišom, koji se još uvek nije oglasio povodom ulaska bivšeg u "Zadrugu 2", iako ona od njegove reakcije aktivno strahuje.

"Dogodilo se to. Imala sam bračnu krizu gde sam se odvojila od muža. U tom periodu, mi smo se razdvojili, ali se nismo razveli zvanično. Tada sam počela da izlazim u društvu Pavla, ali smo ubrzo presekli. Muž zna za to, mada ni on nije bio cvećka. Posle toga smo prekinuli vezu i odlučila sam da braku dam drugu šansu. Pavle je imao devojku sa kojom je bio 10 godina, čak je trebalo i da se ženi. Poslednja naša priča je bila pre godinu dana, a mi smo bili zajedno tri meseca", rekal je ona, iako je on tvrdio da su bili još toliko zajedno.

"Imali smo krizu i on se našao tu i shvatila sam da sam pogrešila. Priča se posle završila jer sam shvatila da volim muža, kao i dete i da ne želim da izađem iz tog braka. Pavlu je devojka ostala trudna, pa je onda abortirala", rekla je u Imaginarijumu Dragana, i ne znajući da internetom kola njen zajednički snimak sa Jovanovićem iz jednog noćnog provoda.

U tom periodu, moguće je da su još uvek bili u vezi. Bilo kako bilo, Dragana je igrajući mamila poglede svih prisutnih, a ne samo Pavla.

Kurir/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track