fijasko

BOLJE DA TI NOVI ZANAT BUDE RAD U PEKARI! ZONJIĆEVA PUNA SEBE UZELA MIKROFON, ALI SE ŽESTOKO OBRUKALA: Marijana u suzama posle NASTUPA! (VIDEO)

Rijaliti -

Marijana Zonjić imala je nastup na "Zadrugoviziji", kao i ostali zadrugari, međutim ona nije bila zadovoljna svojim izvođenjem, pa je završila u suzama. Od Maje Nikolić, koja je bila u žiriju, dobila je negativne komentare, što je učesnicu jako pogodilo. Ovde se Miki Đuričič pokazao kao pravi prijatlej, pa je pokušao da je oraspoloži i objasni da to što se dogodilo, nije smak sveta.

Ona je pevala pesmu Seke Aleksić, ali joj izvedba nije bila na zavidnom nivou, pa su je komentari dotukli. Jedan ju je najviše pogodio, a to je bio komentar Maje Nikolić koja je istakla da je Marijanino pevanje bilo veoma loše i da bi bilo bolje da njen novi zanat bude rad u pekari.

foto: Printscren

"Nije pesma odgovarala. Pogubila si se. Razumeš, ti solidno pevaš. Nemoj da padaš u bedak. Haljina ti nije odgovarala, nemoj da plačeš, biće sve u redu".

Zonjićeva se rasplakala u jednom momentu, a Miki ju je očinski zagrljio. Njima se pridružla i Suzana Perović, su je posavetovali da legne da odmori dok se oni ne vrate.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track