TOMOVIĆ JE ZBOG ZLATE UDARIO ALEKSANDRU PESNICOM? Karađorđe opleo pa ne zna da stane: Ovo nisu žene, nego HARPIJE! Podigla se OGROMNA PRAŠINA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZAPREPASTIO

TOMOVIĆ JE ZBOG ZLATE UDARIO ALEKSANDRU PESNICOM? Karađorđe opleo pa ne zna da stane: Ovo nisu žene, nego HARPIJE! Podigla se OGROMNA PRAŠINA! (VIDEO)

Rijaliti -

Karađorđe Subotić šokirao je izjavom da je diskvalifikovani Vladimir Tomović odbio seks koji mu je Zlata Đurković nudila. Zlati se ovo nimalo nije dopalo te su pale neviđene uvrede, ali on nije otkrivao odakle mu ta informacija. Umesto toga, rešio je da nastavi sukob, pa je pevačicu optužio za pesničenje koje se završilo diskvalifikacijom.

"Neću to reći, jer bi tu osobu izvrgli bi ga ruglu. Mislim da ta osoba ne bi umela da se odbrani. Moram da zaštitim ukućanina. Moja ćerka je od tog Vladimira Tomovića zaradila pesnicu, a to je sve zbog ove Zlate ovde", siguran je bio Karađorđe.

foto: Ana Paunković

"Bilo je pokvareno da neko priča stvari koje nemaju nikakvu opciju da budu istinite. Ja na svoje ime u tom kontekstu ne dam. Na ono što sam ja, može da pljune moja porodica i niko više. Moja reakcija je bila minimalna s obzirom na to da sam bila izazvana", odgovorila je Zlata pa dodala da je, zbog onoga što je izrečeno na njen račun, morala da odreaguje burno.

"Ja mislim da one ulaze u konflikte sa mnom. Žene imaju problem sa mnom, ne ja sa ženama! Ovo su harpije, a ne žene, ja se izvinjavam ženama", nadovezao se brzo on pa objasnio zašto je najčešće u sukobu sa ženama.

Njegova ćerka Aleksandra Subotić tada se umešala, ali na njegovo razočaranje nije mu držala stranu.

"Mi ovde pucamo pod pritiskom. Karađorđe ima pravo da kaže šta god hoće. Zlata ni na šta nije uticala. Ja sam svesno ušla u taj sukob sa bivšim zadrugarom. Zlata nije uticala na mene, ona nema veze sa tim. Mislim da ono što je pričao juče, to nije fer, mislim da nije u pravu", istakla je ona, zaključivši da svako od ukućana ima pravo da priča i radi šta god da m uje volja.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track