PRIJATELJ DRAGANINOG BIVŠEG LJUBAVNIKA OTKRIO VELIKU TAJNU! Njih dvoje se i dalje vole: Ovo je PRAVI RAZLOG ZAŠTO se Mitrova nikada nije RAZVELA!
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

PRIJATELJ DRAGANINOG BIVŠEG LJUBAVNIKA OTKRIO VELIKU TAJNU! Njih dvoje se i dalje vole: Ovo je PRAVI RAZLOG ZAŠTO se Mitrova nikada nije RAZVELA!

Rijaliti -

Dragana Mitar briznula je u plač čim je ugledala bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića na vratima Bele kuće u "Zadruzi 2". Tada se proširilo da su njih dvoje tokom njene bračne krize bili u vezi, koja se sporazumno prekinula kada je zadrugarka shvatila da želi braku sa Sinišom Dragutinovićem i njihovoj porodici da da drugu šansu.

Međutim, kako se navodi, njihova veza uopšte nije bila samo "izlet". Oni su navodno izgradili veoma jak odnos, a prema rečima Pavlovog dugogodišnjeg prijatelja Aleksandra Ćosića i dalje se vole, ali to ne žele da priznaju javno i pred rijaliti kamerama.

"Pavle je jedan meda širokog srca. On nije poročan, jako dobro peva i žao mi je što nije pokazao druge svoje kvalitete, već ispada ljubavnik i lepi mu se ta etiketa momka koji je ušao tamo da bi trčkao za nekom devojkom", počeo je Aleksandar.

Inače, ukoliko se Siniša predomisli pa ipak dođe u Imaginarijum za Novu godinu, Aleksandar tvrdi da nikakvih incidenata ne bi bilo. Naime, bračni par i Jovanović dosta vremena svojevremeno su provodili zajedno.

"Dragani Mitar hvala što je on ušao u 'Zadrugu' preko nje. Ona nije bila zadovoljna u svom braku, pa je u toj vezi želela da proba nešto novo. Ona je živela tada sa suprugom, ali nikakvih dodirnih tačaka više nisu imali. Ona se sve vreme čula tada sa Pavlom. To je bila savršena veza puna ljubavi i razumevanja. Često su izlazili zajedno i dolazili u naše klubove. Međutim, ona nije znala kako da izađe iz te svoje zone komfora koju je imala sa mužem i zato su raskinuli ona i Pavle", objašnjava prijatelj.

Pavlov prijatelj ističe i da je ovaj zadrugar veoma popularan u estradnim krugovima i da ima veliku podršku domaćih pevača sa kojima sarađuje i koji su oduševljeni njegovim boravkom u "Zadruzi 2", a zatim je ispričao i kako smatra da između Dragane i Pavla još uvek postoje emocije koje ona, pre svega, ne želi da prihvati.

"Oni i te kako imaju emocije, ali ona drži distancu kako ne bi sebe diskreditovala i zato je tako hladna i zato se kao pravi da su oni samo drugari. Ne bih voleo da on non-stop nešto trčka za njom", zaključuje on.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja