ovo se čekalo

LUNA I MARKO ĆE SE SMUVATI ZA NOVU GODINU! PAO DOGOVOR: Dali su ruku jedno drugom, a evo i koliko će VEZA TRAJATI! Isplanirali sve do DETALJA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani bila je utučena zbog toga što joj niko od zadrugara nije izjavio ljubav tokom zadatka Velikog šefa, pa se brže bolje bacila na posao da popravi stvari i na tom polju.

Ona i Marko Miljković flertovali su u dnevnoj sobi u opuštenom razgovoru ostalim zadrugarima, a onda je i pao jedan dogovor. Naime, Marko je predložio da oni započnu svoju ljubavnu vezu baš za Novu godinu. Luna je oberučke prihvatila ovaj predlog, pa su onda i "razradili" plan.

Luna ga je pomazila pa ga pitala da li će popiti nešto za Novu godinu, a ond ase on nadovezao pa dao predlog od kog su joj zasijale oči:

foto: Printscreen

"A hoćemo i da smuvamo za Novu? Smuvamo se pa sutra raskinemo. Da ne bude da sam bio ironičan", provocirao je Miljković držeći sve vreme blogerku za ruku.

"Misliš kao sa Majom? A na šta ti ja ličim, izvini? Jel sam ja neka devojka s kojom ćeš da se smuvaš i da je sutradan ostaviš? Dečko, samo da ti kažem jednu stvar, ti kad bi se smuvao sa mnom, ti ne bi želeo da me ostaviš", rekla mu je zagonetno Luna uz blaženi osmeh.

Na ovo je Miljković imao samo tri reči da kaže:

"Misliš? Probaj me".

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track