zahuktali se

DA LI JE OVOG PUTA ZAČELA?! KULIĆEVA I ZOLA NE SILAZE JEDNO SA DRUGOG: Drmala se hotelska soba rijalitija kao NIKAD DO SADA! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić je totalno pala na čari di džeja Lazara Čolića Zole koji je za kratko vreme obrlatio pa ne zna gde se nalazi. Ona je uradila sve ono što je rekla da neće, počevši od toga da neće vezu u rijalitiju, do toga da neće biti seksa pred kamerama.

Pa, kada je već reč o intimnim odnosima, oni su njoj i Zoli postali svakodnevica. Isprva su se krili od ukućana i koristili rane jutarnje sate za vrele akcije pod pokrivačem, ali od kako su prešli u hotelsku sobu Imaginarijuma, čini se da će jednoga dana, polomiti čak i krevet.

Oni su vrlo često jedno na drugom, pa su akcije u krevetu sve žešće. Od kako je Lazar izjavio da želi da provede život sa Miljanom, da joj čuva malog Željka i naprave još jednog naslednika, stvar se izgleda toliko uozbiljila pa su oboje "prionuli na posao".

Miljana je ovoga puta bila "odozgo", a u par navrata mogla su se videti gola leđa zadrugarke koja jeu svom zanosu "zajahala" Čolića.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track