Najnovije vesti

ŠOU

PAVLE SE DRAGANI UVUKAO POD JORGAN! Sevnula guza, a gde je glava? Zbog ovih tvrdnji Zorice Marković ljubavnik PRETRNUO! (VIDEO)

Rijaliti

Zorica Marković i Jovana Tomić Matora razgovarale su o najnovijoj "Igri istine", te o tome kako su mnogi zbog prikazanih snimaka i te kako promenili mišljenje o odnosu bivših ljubavnika Dragane Mitar i Pavla Jovanovića.

 

 

"Ona je trebalo da kaže sve ili da ćuti. Rekla je šta ima imala i dobila je aplauz. Ona se držala svoje priče i onda je Pavle došao da priča priču. Znam dosta o Pavlu", istakla je Zorica, koja nije prestajala da govori i kada se Pavle priključio ekipi u dnevnoj sobi.

 

On je, inače, sve vreme negirao Zoričinu teoriju posle odigrane igre.

 

"Šta god ona kaže ti kažeš da je tačno, a onda kad priča kažeš da je laž... Nije mi jasno ništa. Ja imam pravo da formiram mišljenje! Ti si ušao i pričaš da je ona savršena. Još uvek imaš emocije. Sad je počeo da je use*ava", konstatovala je pevačica.

 

 

"Ništa ja loše nisam rekao o njoj, samo sam rekao da me ne komentariše", izjavio je Pavle.

 

"Zamisli ti sad kući i gledaš ljude koji leže u krevetu, da mi sumnjamo. Možda nas vi zaje*avate", prisećala se ona puštenog snimka, pa nastavila: "Koji je tvoj cilj, zašto si ušao ispod jorgana? Videlo se du*e, a tvoja glava je na čudnom mestu bila...", rekla je Zorica.

 

Pavle je na mestu ostao zatečen.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...