Najnovije vesti

DALEKO JE SUNCE, A JOŠ DALJE NAŠA VEZA! Milutin Radosavljević Mili kukao na sav glas: Ta žena ne zna gde bije! Sve što hoće je da MENE UNIŠTI!
Foto: Happy screenshot

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DALEKO JE SUNCE, A JOŠ DALJE NAŠA VEZA! Milutin Radosavljević Mili kukao na sav glas: Ta žena ne zna gde bije! Sve što hoće je da MENE UNIŠTI!

Rijaliti

Milutin Radosavljević Mili kune se u ljubav prema verenici Marijani, ma šta Mea Bond pričala, Mea, naime, tvrdi da se njegove emocije prema njoj nisu ugasile, zbog čega je on zakukao na sav glas, ističući kolika je to laž.

Mea Bond tvrdi da je još zaljubljena u tebe i da si ti pravi muškarac za nju. Deluje da ti to baš prija. Da li osećaš nešto više prema Mei i da li bi obnovio vezu sa njom?

"Možda laže, a možda je i tako. Daleko je Sunce, a još dalje naša veza! Žena ne zna gde bije, pa želi da mi uništi vezu sa Marijanom... Što se tiče nas dvoje, tu neće biti ništa", siguran je Mili.

Šta osećaš prema Marijani i da li misliš da možete da opstanete u rijalitiju i da izađete kao pobednici iz vile "Parova"?

"Što se tiče Marijane i mene osećam ljubav u svakom smislu. Trenutno imamo svakodnevne sukobe oko drugih ljudi. Što se pobede tiče, ne vidim sebe kao pobednika, a i znatno sam se promenio. Ne dodvoravam se narodu. Nisam zavidan i borac sam, nekad idem glavom kroz zid", kaže on.

Da li je seks sa Marijanom bio postupak da privučeš pažnju gledalaca? Da li misliš da ćeš time steći veću popularnost?

"Ne, zaista. Ja živim život ovde i to je primarno. Nisam taktičar. To je sasvim prirodno s obzirom da je ona moja buduća žena", zaključio je Mili.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...