PRIČA MARKU SVE ŠTO JE PRIČALA SLOBI! Luna spremna da ubije zbog Miljkovića, ne može da spava niti da ŽIVI BEZ NJEGA! Sa njom se nešto čudno dešava: Ponovo na IVICI NERVNOG SLOMA!
Foto: Printscreen

PONAVLJA GREŠKE

PRIČA MARKU SVE ŠTO JE PRIČALA SLOBI! Luna spremna da ubije zbog Miljkovića, ne može da spava niti da ŽIVI BEZ NJEGA! Sa njom se nešto čudno dešava: Ponovo na IVICI NERVNOG SLOMA!

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković konačno su zakopali ratne sekire i obnovili svoju vezu. Blogerka je odmah nakon pomirenja između ove veze i veze sa Slobom Radanovićem napravila paralelu, pa je di-džeju govorila isto što i pevaču nekada - da bez njega ne može da živi i da bi ubila za njega!

foto: Printscreen

Nakon što su se u utorak žestoko posvađali i raskinuli, kada se Luna umešala u svađu između Marka i Bore Santane, njih dvoje danima nisu komunicirali. Da je oboma to teško palo, pokazala je Luna, koja se često zaključavala u toalet i plakala, ali i Marko, koji se osamio.

foto: Printscreen Pink

Blogerka je juče ujutru videla svog bivšeg dečka kako sedi u bašti sam i shvatila da je to idealna prilika da razgovaraju i pomire se.

foto: Prfitnscreen

"Ne volim kada je neko grub prema meni, moraš da priznaš da si bio grub. Nije trebalo da reagujem tako. Ali ja sam se razbesnela kada sam videla da te je Bora udario. Ja sam poludela! Da li ti je stalo do mene? Molim te, odgovori mi! Nedostajem li ti?" pitala je Luna.

foto: Printscreen

"Nije to pitanje", branio se Marko.

foto: Printscreen

"Koji ku*ac više! Što bi se mučio? Što bih se ja mučila? Zar ti se nikada nije dešavalo to u vezi, ali da vam je dovoljno stalo. Hoće li ti biti lakše da se ponašamo kao dva stranca?" rekla je Luna.

foto: Printscreen Youtube

"Ako nisi shvatila, neće mi biti lakše", rekao je Miljković, a blogerka mu je rekla nešto što je i Slobi govorila dok su bili zajedno.

"Shvatila sam da sam retard. Shvatila sam da ne mogu da kontrolišem svoje emocije. Kada sam videla da te je udario, ja bih njega ubila! Zbog tebe! Ja tako reagujem kada mi je stalo! A tebi nije jasno, ne znam šta treba da uradim. Ja sam se zaljubila u tebe. Ne mogu da funkcionišem bez tebe. Budim se kao da sam prazna. Kada prođeš pored mene, manje bi me zabolelo da mi nož zabodeš u leđa, a ne da me ignorišeš. Ja bih ubila za tebe! Ne mogu bez tebe i ne želim! Postala sam kao biljka, samo spavam, ne priča mi se ni sa kim", rekla mu je Luna kroz suze, a Marko je dodao:

foto: Printscreen Pink

"Nisam ni ja u boljoj situaciji, ali to krijem. Ti si meni rekla da sam pijan, ja sam samo bio besan. Ne slušaš me. Ovde nema bežanja od problema", odgovorio je Marko, a zatim se nadovezala Luna:

foto: Pritnscreen

"Ja sam jutro nakon svega htela da trčim tebi u zagrljaj. Umrla sam kada sam te videla samog u krevetu. Ja ne mogu da izdržim više, hoću da crknem. Svakog dana sam sve zaljubljenija u tebe, sutra ću biti još više. Budiš u meni mir. Ti si moj miš i nedostaješ mi mnogo", rekla je Luna.

foto: Prfitnscreen

Marko je tada prišao blogerki i zagrlio je, a potom su počeli da se ljube. Njih dvoje su otišli zajedno u krevet, gde su proslavili pomirenje seksom!

S obzirom na to da Luna često pravi iste greške u novoj vezi, kao i u staroj sa Slobom, a pritom Marku govori isto što i Radanoviću, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačem, ali on nije odgovarao na naše poruke.

foto: Pritnscreen

Đoganijeva otkrila Mikiju:

Seks u tuš-kabini je loš, ali kad se mora, nije teško!

Luna je razgovarala sa Mikijem Đuričićem o vezi s Markom. Ona je rekla kako njihova veza od samog starta nije funkcionisala kako treba.

"Vi ste čekali šest meseci, pa ste se smuvali. To da je bilo suđeno, odmah bi se desilo", rekao je Miki.

"Ti da blejiš i sa nekim drugim, isto bi se vezao. On je predivan prema meni, ali desi se ovako nešto, gde ja shvatim da ne ide", rekla je Luna, a Miki ju je pecnuo.

"Drugačiji ste karakteri. Ti voliš pažnju, a on je kul. Ti nikad nisi imala loš seks...?" pitao je Đuričić.

"Jesam, ti ne bi mogao u tuš-kabini, ali kad se mora, nije loše", rekla je Luna.

foto: Printskrin

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track