MARINKOVIĆ SE ZADUŽIO KOD ZELENAŠA, NE SME DA IZAĐE IZ RIJALITIJA: Oca prve rijaliti bebe prebijali dok mu je šikljala krv, a sve zbog 8.000 EVRA!
Foto: Happy screenshot

dužan i bogu i narodu

MARINKOVIĆ SE ZADUŽIO KOD ZELENAŠA, NE SME DA IZAĐE IZ RIJALITIJA: Oca prve rijaliti bebe prebijali dok mu je šikljala krv, a sve zbog 8.000 EVRA!

Rijaliti -

Ivan Marinković boravi u vili "Parova", a život pre ulaska u isti nije mu bio ni malo lak. On je nenormalno trošio, pa spas našao u uzimanju para od zelenaša, kako je preneo izvor blizak rijaliti učesniku.

- Ivan Marinković je pre “Parova” ostao dužan ogroman novac. Zadužio se kod trojice zelenaša i nije znao šta da radi. Sve pare koje je dobio od prošle sezone je potrošio, a dok nije ušao u ovu sedmu nije imao ni dinara - započeo je priču izvor blizak Ivanu Marinkovicu i dodao:

Otac prve rijaliti bebe se zadužio kod zelenaša, dobijao batine, ali se nije opametio.

- On se zadužio kod zelenaša jer je pare nenormalno trošio. Priča se da je cifra dostigla 8.000 evra i da nije imao da im plati. Vijali su ga, čak je i batine dobijao, ali ni to mu nije pomoglo da se opameti. Prisustvovao sam sceni kada su došli da naplate dug, a on nije imao ni prebijene pare. Pao je na kolena i molio da mu oproste, ali oni su ga tukli tako da mu je išla krv. Sada se nada dok je u Parovima da će otplatiti taj dug, zbog toga je u ovu sezonu najviše i ušao. Svestan je da napolju ne može da zaradi novac - zaključio je izvor blizak Marinkoviću.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, Alo / Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track