DUŠICA POKUŠALA DA UKANALI POBEDNICU RIJALITIJA, ALI JOJ KOCKAREVA VRATILA ZA MEDALJU: Iza mene je 20 godina rada, a POGLEDAJTE ŠTA JE IZA KIJE!
Foto: Printscreren

prave vrednosti

DUŠICA POKUŠALA DA UKANALI POBEDNICU RIJALITIJA, ALI JOJ KOCKAREVA VRATILA ZA MEDALJU: Iza mene je 20 godina rada, a POGLEDAJTE ŠTA JE IZA KIJE!

Stars -

Dušica Jakovljević i Kristina Kija Kockar našle su se zajedno u jednoj emisiji, a voditeljka je progovorila o stvarnim i pravim vrednostima, trudu i dugogodišnjem radu, pa se izvinila unapred Kiji što pred njom priča o tome.

- Ima svega. Evo "Ajsbrn" se vraća. Jednostavno narod sluša ono što hoće i voli. Nastupi su uvek posećeni - rekla je ona.

Voditelj je upadicom podsetio koleginicu da postoji i Zoki Šumadinac, podsećajući na to kako se čovek preko noći "vinuo" u zvezde, želeći da kaže kako je sve to normalno za današnje vreme.

Međutim, Jakovljevićeva svesna da je 20 godina rada iza nje nikako ne može svrstati u isti koš sa "novopečenim" zvezdama, pa se direktno obratila Kockarevoj, uz izvinjenje, koja joj je poslužila za poređenje nekadašnjih načina postizanja slave sa današnjim.

foto: Printscreen

- Ne možemo da budemo uskobrdi, to je ta razlika, evo ja ću reći da između nekog, izvini Kristina, ja poštujem sve što je ona uradila, ali jeste preko noći i nečega što se kalilo i gradilo preko 20 godina - rekla je Dušica.

Ali, Kija nije želela da oćuti na ovo, pa je u objasnila gledeaocima emisije "Amidži šou" pravu istinu.

"Jeste, ali iza mene stoji ekipa koja je godinama broj jedan - bila je samouverena pobednica "Zadruge 1".

"Pa iza mene stoje godine i godine rada, niti stvari mogu, niti treba da se porede", završila je voditeljka rijalitija.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreren

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track