Najnovije vesti

SUBOTIĆEVA IZGUBILA I ŽENU KOJA JOJ JE NESEBIČNU PODRŠKU DAVALA?! Davidova majka zgrožena povratkom Aleksandre u rijaliti, a zbog onoga što je rekla o njenom sinu LOŠE JOJ SE PIŠE!
Foto: Printscreen/Premijera, Printscreen

udarila gde ne treba

SUBOTIĆEVA IZGUBILA I ŽENU KOJA JOJ JE NESEBIČNU PODRŠKU DAVALA?! Davidova majka zgrožena povratkom Aleksandre u rijaliti, a zbog onoga što je rekla o njenom sinu LOŠE JOJ SE PIŠE!

Rijaliti
15:39h

Majka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, progovorila je o povratku Aleksandre Subotić u rijaliti. Ono o čemu su svi govorili je njena podrška koju joj je pružila nakon što je na televiziji gledala kako je ostavlja 

- Upravo zbog toga me je pogodilo što se priča o nekom ogromnom ulaganju. Samo rođenom bratu i sestri dozvoljavam da ulože novac u moj dom jer rade i žive u Americi, a ova kuća je i njihova - rekla je Dragojevićeva i ističe da tek očekuje haos u rijalitiju.

Davidova majka razočarana je u Aleksandru jer se poslužila gnusnim lažima čim je kročila po drugi put na imanje u Šimanovcima. Ona je pričala o renoviranju kuće, za koju tvrdi da nije bilo tako kao što je Subotićeva ispričala.

- Iskrena da budem, pomalo sam razočarana i besna zbog Aleksandrine priče da je podigla moju kuću i renovirala je. Ne znam čemu takva priča, tim pre što i ona zna da to nije istina. Njih dvoje jesu renovirali sobu u kojoj borave, jer nisu hteli da je ostave onakvu kakva je bila. Hteli su da je naprave po sopstvenoj želji i to je bilo njihovo jedino ulaganje. Kada sam sama renovirala i krečila, Aleksandra je bila u rijalitiju i nije imala nikakve veze s tim - priča Biljana i nastavlja:

foto: Printscreen

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen/Premijera, Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...