BEZ DLAKE NA JEZIKU

NAJMANJE SE PLAŠIM BOSANČEVIH KANDIDATA! ON SE NE ZNOJI KAO MI: Đorđe David potkačio kolegu, pa odmah naveo JASAN RAZLOG! (KURIR TV)

Stars -

Đorđe David potkačio je kolegu Dragana Stojkovića Bosanca, a onda je odmah objasnio i zbog čega.

Pevač se pojavio na snimanju "Zvezda Granda", pa je priznao da planira da bude surov prema kandidatima.

foto: Kurir TV

"Sad više nema zezanja, biću surov prema tuđim kandidatima, kao što će i oni biti prema mojim. U ovom poslu greška je emotivno se vezivati, a to je nemoguće. Ovo je početak 3. kruga, a znam da ćete ove godine imati pevača koje ćete zapamtiti", rekao je on i dodao:

foto: Sonja Spasić

"Najviše se plašim svojih kandidata. Neće biti problema ako ispoštuju ono što smo se dogovorili da ćemo uraditi. Najmanje se bojim Bosančevih kandidata. On je kroz svoje mudrovanje odradio to da nema znojenje koje mi imamo. Bosanac je neko i te kako dobro zna zašto ja nešto kažem. Kada je u pitanju njegovo muzičko znanje, to je frapantno, iskusan je, muziku poznaje do besvesti. To nije samo narodna muzika, već i rok maniri. Ako on nama kaže da je to taj, onda mu treba verovati."

foto: Printscreen/Prva TV

Davidu je drago što se njegova koleginica Jelena Karleuša vratila na scenu, pa je imao poruku i za nju:

"Ona bez ovog posla i ovaj posao bez nje ne ide. Ona mora da se trgne, nema pravo na luksuz da da sebi oduška zbog dece. Glavu gore, idemo dalje."

foto: Kurir TV

Kurir.rs/J.S, K.Đ, Foto: Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track