BORA DRLJAČA I ERA OJDANIĆ: Imaćemo trojku s Milijanom, Milojko može samo da gleda
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Stars rijaliti

BORA DRLJAČA I ERA OJDANIĆ: Imaćemo trojku s Milijanom, Milojko može samo da gleda

Rijaliti -

Bora Drljača (77) i Era Ojdanić (71) skovali su pakleni plan - da rastave Milijanu Bogdanović (21) i Milojka Božića (74). Naime, „stari vuk“ i „pauk“ pokušaće da smuvaju kontroverznu devojku i imaju seks utroje, ali samo pod uslovom da njen dečko to posmatra. Inače, pevači su potpisali ugovor da se u narednih mesec dana svako veče pojavljuju u „Parovima“ na dva sata kako bi izazvali opšti haos.

foto: Kurir, Marina Lopičić

- Imamo učešće kao na tezgama, pa smo to debelo naplatili produkciji. Nema džabe ni kod stare babe. Narod nas voli, gde god dođem, svi me pitaju: „Gde ti je Era?“, a njega „Gde ti je Bora?“ Mi smo kao blizanci. Obojica smo u punoj snazi, nema jačih od nas na estradi. Ovi mladi nemaju takvu energiju kao mi, a pogotovo Erinu. Upoznali smo Milijanu i Milojka. Mene ne zanimaju godine. Šta to znači? Moj drug i ja delujemo sto puta mlađe i sposobnije od Milojka, kakav, bre, Milojko! Ja sam opasan kao stari vuk kad uđe u kuću i napadne mlado jagnje. E, tako ću ja Milijanu - kaže Bora.

foto: Youtube

Inače, Milijana je pred ulazak u rijaliti izjavila da je Era dobar frajer za svoje godine i da bi ušla s njim u emotivnu vezu ako bi se potrudio oko nje. Ojdanića je to uzbudilo, pa po svaku cenu hoće da je osvoji. Naravno, Drljaču ne izostavlja iz priče.

foto: Sonja Spasić

- Milojko je gotov! Žao mi je mog zemljaka, ali Milijana pada pod moje noge 99 odsto. Gledala me je tako zaljubljeno, a Milojku je pozlilo, pa su morali da mu mere pritisak. Obećavam da ćemo Bora i ja smuvati malu i imati opasnu trojku, a Milojko može samo da gleda. Moraće da se pričuva. Kad se uzbudim, samo bacim na sto. Kad mi krene naboj, može 100 kamera da me snimi, ja ubijam u seksu - zaključuje Era.

Kurir.rs/M.Dejanović Foto: Damir Dervišagić,Sonja Spasić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track