UŽIVANJE

TAMARI ĐURIĆ DEČKO ISPUNJAVA SVE ŽELJE: Više ne pije, ne izlazi, ali ga je za 2 nedelje koštala više od 20.000 €! BAHAĆENJE U LUKS HOTELU! (VIDEO)

Stars -

Tamara Đurić je pre nekoliko nedelja otputovala u Dominikanu, iz koje se još nije vratila, a na tropsku destinaciju otišla je sa muškarcem kojeg već duže vreme krije od javnosti.

Kako izvor otkriva, Đurićeva je smeštena u jednom od najluksuznijih hotela, a njen saputnik je za dve nedelje uživanja na dominikanskim plažama morao da iskešira više od 20.000 evra.

- Pre nešto više od mesec dana, Tamara je javila najbližim prijateljima da na neko vreme odlazi iz Srbije i da će nekoliko nedelja biti u Dominikani sa bliskim prijateljem. Nikome nije želela da otkriva sa kim ide, samo je posle nekog vremena počela da objavljuje fotke i snimke. Po objavama je bilo jasno da je u najluksuznijem hotelu i da prelepu plažu ona i njen prijatelj imaju samo za sebe. Budući da se radi o prestižnoj destinaciji, odmah smo znali da je otputovala sa nekim ko joj je više od prijatelja. Krenimo samo od avio-karata, koje su paprene, pa do uživanja u luksuzu na kakav je Tamara navikla - priča izvor i navodi da se Đurićeva svakodnevno bahati i koristi sve pogodnosti koje joj pruža galantni prijatelj.

- Svima nam je bilo čudno kada je Tamara pre noći promenila navike. Prestala je da izlazi i da pije i počela je da trenira više nego ikad. Sada nam je jasno da je sve to uticaj novog partnera. Srećna je i zadovoljna i to se vidi. Taj dečko joj ispunjava sve želje i sama se poverila prijateljima da joj je neprijatno koliko para daje na nju, a ne da joj da plati bilo šta. Ne samo da imaju zlatne narukvice zbog kojih im je svuda dozvoljeno kretanje nego je platio i dva čoveka koja će na plaži čuvati Tamaru kada se on odmara u hotelu. Potpuno je poludeo za njom - zaključuje izvor.

- Jedino što mogu da kažem je da mi muškarac sa kojim sam otputovala veoma prija, da sa njim često putujem i da je on moj najbolji prijatelj. Tako bi bar trebalo da ostane do kraja odmora, mada ne znam kad ću se vratiti. Ništa drugo ne bih dodala (smeh) - rekla je Đurićeva.

Kurir.rs/Alo/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track